Πέφτει η αυλαία της αγωνιστικής με Ρούπελ-Γ.Σ Σερρών!

Πέφτει η αυλαία της αγωνιστικής με Ρούπελ-Γ.Σ Σερρών!

Το απόγευμα της Κυριακής (17:00) είναι προγραμματισμένο το Σερραϊκό ντέρμπι ανάμεσα σε Ρούπελ και Γυμναστικό στο κλειστό γυμναστήριο του Σιδηροκάστρου. Με αυτό το παιχνίδι ολοκληρώνεται και η 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ξεκάθαρο φαβορί του αγώνα οι “πράσινοι”, που οδηγούν την κούρσα με ρεκόρ 8-1,αλλά με ένα ματς περισσότερο από τον αήττητο Πανσερραϊκό.

Οι δυο ομάδες έχουν διαφορετικούς στόχους με το Ρούπελ να βρίσκεται σε μια περίεργη περίοδο,που παλεύει να βάλει πολύ τους νεαρούς αθλητές στο προσκήνιο,ενώ τον Γ.Σ να παλεύει για την άνοδο έχοντας το ρόστερ για να υποστηρίξει αυτό το εγχείρημα.

Όπως και να έχει πρόκειται για ένα τοπικό ντέρμπι σε μια δύσκολη έδρα όπως το Σιδηρόκαστρο,που παραδοσιακά παρουσιάζεται δυνατότερο στα εντός έδρας. Οι Στάσας (φαντάρος) και Νιφορίδης,Χριστοφορίδης(σχολική εκδρομή) δεν υπολογίζονται από τον Νίκο Κηρύκο,ενώ από την άλλη ο Μπουτάκογλου δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ιακωβίδη(τραυματίας) και στον Μποζουτσίδη(φαντάρος).

Στα αξιοσημείωτα,ότι οι Σκαλιστής και Ντινούδης θα βρίσκονται φέτος στην αντίπαλη ομάδα (Γυμναστικός),καθώς  αμφότεροι πέρυσι αγωνιζόταν στο Ρούπελ.

 

Οι αριθμοί: Ρούπελ : 8η θέση (ρεκόρ 3-5), Επίθεση-Άμυνα: 422-477

  Γ.Σ Σερρών: 1η θέση  (ρεκόρ 8-1), Επίθεση-Άμυνα: 697-465

Share