Πέρνη-Παραλίμνιο 2-2, ατυχές αποτέλεσμα για τον Απόλλωνα!

Πέρνη-Παραλίμνιο 2-2, ατυχές αποτέλεσμα για τον Απόλλωνα!

Σε ένα παιχνίδι με πολλές ανατροπές στο σκορ, ο Απόλλωνας δεν κατάφερε να φύγει νικητής από την Χρυσούπολη. Ο Απόλλωνας δεν πήρε το μάθημα του και την πάτησε, όπως είχε κάνει με αντίπαλο τον Ορφέα Ξάνθης.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν σχετικά νωρίς, μόλις στο 15΄ με τον Λάσπατζη ο οποίος να και έμεινε για λίγους μήνες στον Απόλλωνα δεν πανηγύρισε το γκολ που πέτυχε. Από εκεί και μετά ο Απόλλωνας πήρε τα ηνία του παιχνιδιού. Κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Γιαννόπουλο στο 28΄ με δυνατό σουτ. Με ισόπαλο σκορ έληξε το ημίχρονο παρά τις ευκαιρίες των Κούτλα και Γαϊδαρτζή.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Γαϊδαρτζής απείλησε και πάλι την εστία του Δεληγιάννη. Με την συμπλήρωση όμως του ημίωρου στο Β΄ ημίχρονο ο Απόλλωνας πέτυχε το γκολ  στο 74΄και πάλι με τον Γιαννόπουλο κάνοντας την ανατροπή 1 – 2 . Ο Κεραυνός όμως δεν είπε την τελευταία λέξη του και ισοφάρισε στο 88΄με τον Κλοκίδη. Ο Gael N΄ Lundulu είχε στις καθυστερήσεις  ευκαιρία για να κάνει γκόλ , αλλά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Χάθηκαν επίσης σημαντικές ευκαιρίες πριν την ισοφάριση  για το Παραλίμνιο να καθαρίσει τον αγώνα, δυστυχώς όμως τελικά έκαναν δώρο στην Πέρνη το βαθμό τις ισοπαλίας. Έτσι ο Απόλλωνας έκλεισε τον πρώτο γύρο με ένα αποτέλεσμα που δεν τον βολεύει καθόλου για την εξέλιξη του πρωταθλήματος.

Ακολουθεί διακοπή του πρωταθλήματος για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Επόμενο παιχνίδι ξανά στις 5 Ιανουαρίου με αντίπαλο την Δόξα Κάτω Καμήλας.

Διαιτητής: Ευστράτιος Στρατούδης(Έβρου)

Βοηθοί: Δανδανίδης, Γαρδικιώτης(Θράκης)

Οι συνθέσεις:

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΡΝΗΣ ( ΜΑΛΑΜΑΤΑΣ): Δεληγιάννης, Μπαντάνης, Μαλαμίδης, Παπαδόπουλος, Κωνσταντάρας, Λάσπατζης, Κυριακόπουλος, Τσάκωνας, Μελισσόπουλος Αλ. , Τζουμάνη, Γκουτζίδης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ ( Παύλος Δημητρίου): Παπαδόπουλος Ευαγ , Τοπάλ, Παπαδόπουλος Ιωαν., Κουτζαβασίλης, Κούτλας, Τζαμπέγια, Λιάρας, Τζελίδης, Γαϊδαρτζής, N΄Lundulu, Γιαννόπουλος.

πηγή: apollonparalimniou.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr