Πέρασαν τα FIFA Test Τζουμαλάκης & Κρυωνάς, κόπηκε ο Καμπούρης

Πέρασαν τα FIFA Test Τζουμαλάκης & Κρυωνάς, κόπηκε ο Καμπούρης

Στο Καρπενήσι πραγματοποιείται το εκπαιδευτικό σεμινάριο διαιτητών και βοηθών της Football League από την περασμένη Δευτέρα 27/8 έως και την Πέμπτη 30/8.

Τη Σερραϊκή διαιτησία εκπροσωπούν ο διαιτητής Απόστολος Τζουμαλάκης (3η χρονιά στην κατηγορία) και οι βοηθοί Καμπούρης Βασίλειος (3η χρονιά) και Κρυωνάς Χρήστος (2η χρονιά).

Μετά το τέλος των γραπτών εξετάσεων και αγωνιστικών δοκιμασιών (Fifa test) πέτυχαν και έχουν το δικαίωμα να ορίζονται σε παιχνίδια ο Απόστολος Τζουμαλάκης και ο Κρυωνάς Χρήστος, ενώ δυστυχώς ο Καμπούρης Βασίλειος δεν πέτυχε στις αγωνιστικές δοκιμασίες και θα μείνει εκτός ορισμών μέχρι να του δοθεί 2η ευκαιρία για να ξανατρέξει από την ΚΕΔ/ΕΠΟ, μαζί με τους υπόλοιπους 10 βοηθούς και 4 διαιτητές που δεν πέτυχαν στο αγωνιστικό τεστ.

Ο Σ.Δ.Π. Σερρών και η Ε.Δ./ΕΠΣΣ εύχονται στους διαιτητές & βοηθούς μας καλή ποδοσφαιρική χρονιά, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr