Πέρασαν τα τεστ Φωτιάδης, Τζουμαλάκης, Κωτούλας – Κόπηκε ο Γκουγκούδης!

Πέρασαν τα τεστ Φωτιάδης, Τζουμαλάκης, Κωτούλας - Κόπηκε ο Γκουγκούδης!

Παρουσία του νέου επικεφαλής, Βίτορ Περέιρα, και των Τριτσώνη, Κουκουλάκη, Καλύβα και Βασάρα πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη η πρώτη ημέρα των αγωνιστικών δοκιμασιών διαιτητών και βοηθών διαιτητών Super League και Football League. Μεταξύ αυτών που κόπηκαν αρχικά είναι και ο Σερραίος διαιτητής της Football League Γιάννης Γκουγκούδης, ενώ κανονικά πέρασαν τα τεστ οι Ανανίας Φωτιάδης, Τζουμαλάκης και Κωτούλας. Βέβαια ο πρώτος θα έχει την ευκαιρία λογικά τον Οκτώβριο να συμμετέχει εκ νέου σε δοκιμασίες και να μπορέσει να μπει στους πίνακες.

Αναλυτικά κόπηκαν οι Γκράνας (Θράκης) και οι βοηθοί διαιτητές Super League Χαρίσης (Γρεβενών) και Καραϊσαρίδης (Πιερίας), ενώ από την Football League οι Tεβεκέλης, Λιμπούδςη και Αγγελάκης (Μακεδονίας) και Δραγάτης (Χαλκιδικής).

Στα τεστ που άρχισαν στην Θεσσαλονίκη και ολοκληρώνονται την προσεχή Κυριακή στην Αθήνα, ο Περέιρα έχει την ευκαιρία να σχηματίσει μια πρώτη εικόνα για τη φυσική κατάσταση και τις αγωνιστικές δυνατότητες των υποψήφιων διαιτητών και βοηθών διαιτητών της 1ης και 2ης Κατηγορίας.

 

 

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr