Πέρασαν εργομετρικά τεστ οι παίκτες του Πανσερραϊκού-Στις 27/7 ξεκινά η προετοιμασία!

Πέρασαν εργομετρικά τεστ οι παίκτες του Πανσερραϊκού-Στις 27/7 ξεκινά η προετοιμασία!

Οι ποδοσφαιριστές του Πανσερραϊκού συγκεντρώθηκαν το προηγούμενο διήμερο στις Σέρρες, για να περάσουν ιατρικά και εργομετρικά τεστ, καθώς και αιματολογικές εξετάσεις, ώστε να είναι πανέτοιμοι για την έναρξη της προετοιμασίας, που ορίστηκε, για τις 27 Ιουλίου. Το πρώτο διάστημα, η ομάδα θα παραμείνει στην πόλη, ενώ απο τις 3 έως τις 13 Αυγούστου, θα ανέβει στον Βώλακα Δράμας, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ο τεχνικός των «Λιονταριών» Άγγελος Διγκόζης, περιμένει μαζί με το επιτελείο του, σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές να είναι στην διάθεση του για το επόμενο 15ημέρο. Τόσο οι παίκτες που ήταν και τα προηγούμενα χρόνια, όσο και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, που καταφθάνουν κάθε μέρα στις Σέρρες, εναρμονίστηκαν με τις νέες συνθήκες την εβδομάδα που μας πέρασε.

Δυστυχώς, λόγω του covid-19, υπάρχουν και καθυστερήσεις, όπως αυτή του Μαϊκλ Ολαϊτάν, όπου τα σύνορα της χώρας του στη Νιγηρία είναι κλειστά, όπως και του Μάρκος Πίντο, όπου τα σύνορα της Αργεντινής έκλεισαν και πάλι προσωρινά και αναμένεται στην χώρα μας, στις 7 Αυγούστου.

Τα «λιοντάρια» έχουν σχεδόν κλείσει και το πρόγραμμα των φιλικών τους αγώνων, όπου θα περιλαμβάνει δυνατά και σημαντικά τεστ, ώστε οι παίκτες ανεξαρτήτως δυναμικής να είναι σε φόρμα. Η αναδιάρθρωση μπορεί να μην έχει ορίσει ακόμα την κατάρτιση των κατηγοριών, των ομίλων και των ομάδων που θα βρει απέναντι του, του χρόνου η Σερραϊκή ομάδα, αλλά άπαντες προετοιμάζονται για όλα τα ενδεχόμενα και αισιοδοξούν οτι οι «κόκκινοι» μετά απο 2 χρόνια θα αγωνιστούν και πάλι στην Β΄ Εθνική και μάλιστα με αξιώσεις επιστροφής στην Super League!

 

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr