Πέντε ανανεώσεις, μεταγραφές και διαρκείας από τον Πανσουλιακό!

Πέντε ανανεώσεις, μεταγραφές και διαρκείας από τον Πανσουλιακό!

Ο Πανσουλιακός προετοιμάζεται πυρετωδώς για τη νέα σεζόν που θα τον βρει και πάλι στην Επίλεκτη και η διοίκηση με προγραμματισμό προχωρά τις κινήσεις της ανακοινώνοντας τις τελευταίες ημέρες πέντε ανανεώσεις και δύο μεταγραφές!

Συγκεκριμένα αποκτήθηκαν οι Νίκος Καζάκης, από τον Ολυμπιακό Ροδόπολης και Στέλιος Βέρρος, ενώ τα πορτοκαλί θα συνεχίζουν να φοράνε οι Γιάννης Φάκης, Γιάννης Καλαϊτζίδης, Δημήτρης Μωραϊτης, Γιώργος Ράμναλης, Πασχάλης Αργυρίου. Επίσης ανανέωσε και ο βοηθός προπονητή Παναγιώτης Κασάπης.

Παράλληλα η ομάδα χρειάζεται και την συμπαράσταση του κόσμου για συνεχίσει να αγωνίζεται με επιτυχία και να βοηθήθει το έργο της καινούργιας διοίκησης που προσπαθεί να ενισχύσει την ομάδα. Έτσι με την κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας, η νέα διοίκηση ζητά από τον κόσμο του χωριού και όχι μόνο να βοηθήσει όσο μπορεί, για να ανταπεξέλθει στο πρωτάθλημα της Επίλεκτης κατηγορίας.

Τα εισιτήρια κοστίζουν 30 ευρώ και 50 ευρώ και όσοι επιθυμούν μπορούν να τα προμηθευτούν από τα μέλη της διοίκησης της ομάδας, από το ¨Καφέ Μπουγάτσα Η Στάση¨ στο Νέο Σούλι και μέσω της Ιστοσελίδας της ομάδας στέλνοντας email (info@pansouliakos.gr).

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr