Πέθανε ο πρώην μεγαλομέτοχος του Πανσερραϊκού Κώστας Περτσινίδης!

Πέθανε ο πρώην μεγαλομέτοχος του Πανσερραϊκού Κώστας Περτσινίδης!

Έφυγε από την ζωή την Κυριακή ο πρώην μεγαλομέτοχος του Πανσερραϊκού και του Ηρακλή Κώστας Περτσινίδης. Ο άλλοτε ισχυρός παράγοντας των “λιονταριών”, ταλαιπωρήθηκε τα τελευταία χρόνια από τη νόσο του Αλτσχάιμερ και νοσηλεύονταν κατ` οίκον. Είχε πλούσια επιχειρηματική δράση σαν ιδιοκτήτης της κλωστοϋφαντουργικής εταιρείας Μaxim που ήταν εισηγμένη στο χρηματιστήριο. Η κηδεία του έγινε στις 5 το απόγευμα της Δευτέρας στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης.

Ο Κώστας Περτσινίδης πήρε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του Πανσερραϊκού το 1984, όταν η ομάδα ήταν στην Β΄ Εθνική με πρόεδρο τον Σπύρο Κυριακίδη και όπως φαίνεται ήταν ταυτόχρονα και στον “γηραιό”, αν και αυτό δεν επιτρεπόταν. Μάλιστα αυτό το παραδέχθηκε και ο ίδιος σε μία Γ.Σ του Ηρακλή εκεί όπου αποκάλυψε πως αγαπά τον Πανσερραϊκό, ίσως και λίγο περισσότερο από τον Ηρακλή, γιατί δούλεψε και πόνεσε την ομάδα.

Βέβαια παρότι έβαλε πολλά χρήματα στην ομάδα, έφερε προπονητή τον Ταμπόρσκι και παίκτες όπως οι Περγαμηνός, Τσιφούτης, Ηλίας Σαββίδης, Αντωνιάδης, Τσέκος, Γιάρουζεχ, Μίχαλικ, Γαλατίδης και άλλοι, έφυγε κυνηγημένος κυριολεκτικά, καθώς του πετούσαν πέτρες στο αυτοκίνητο όπως είπε και στην ΕΡΑ Σερρών ο Γιάννης Τσίκος(συνεργάτης του Ταμπόρσκι). Μάλιστα αποκάλυψε και ότι με τον άλλο μεγαλομέτοχο του Πανσερραϊκού που ήρθε από τον Ηρακλή, τον Πέτρο Θεοδωρίδη, ήταν στα μαχαίρια και δεν είχαν ούτε καλημέρα.

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr