“Πάσα στα θρανία” του Δημ.Σχολείου Παλαιοκώμης από την ΕΠΟ!

"Πάσα στα θρανία" του Δημ.Σχολείου Παλαιοκώμης από την ΕΠΟ!

Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος του πρωτοποριακού προγράμματος της Διεύθυνσης Στρατηγικής Ανάπτυξης της ΕΠΟ «Πάσα στα θρανία», που υλοποιείται με τη συνεργασία του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και την υποστήριξη του εκπαιδευτικού προσωπικού.

Στα παιδιά των σχολικών μονάδων μίλησαν για τα ιδανικά που πηγάζουν από το ποδόσφαιρο  στις περιοχές της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης, ο πρωταθλητής Ευρώπης Φάνης Κατεργιαννάκη, η εκπαιδεύτρια της ΕΠΟ και σχολική σύμβουλος φυσικής αγωγής Θράκης Ξανθή Κωνσταντινίδου, ο εκπαιδευτής της ΕΠΟ και αναπληρωτής καθηγητής προπονητικής ποδοσφαίρου ΤΕΦΑΑ Σερρών Γιάννςη Γκίσης και ο εκπαιδευτής της ΕΠΟ και πρώην ποδοσφαιριστής Γιάννης Βονόρτας.

Οι επισκέψεις έγιναν στο Δημ. Σχ. Παλαιοκώμης Σερρών, στο 1o Μειονοτικό Δημ. Σχ. Κομοτηνής, στο Διαπολιτισμικό Δημ. Σχ. Σαπών, στο 7ο Δημ. Σχ. Ξάνθης, στο Μειονοτικό Δημ. Σχ. Ιάσμου, στο 13ο Δημ. Σχ. Κομοτηνής, στο Δημ. Σχ. Κάτω Νευροκοπίου, στο Δημ. Σχ. Νέας Χηλής Αλεξανδρούπολης, στο 2ο Δημ. Σχ. Φερών Έβρου και στο Ειδικό Δημ. Σχ. Αγρινίου.

Κατά τον πρώτο κύκλο του προγράμματος «Πάσα στα θρανία», η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία απευθύνθηκε σε περισσότερους από 1.500 μαθητές και μαθήτριες, με τελικό στόχο τις 6.500 έως το τέλος της τρέχουσας σχολικής χρονιάς!

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr