Πάρτε το αλλιώς!Ο Πανσερραϊκός δεν επιτρέπεται να πετάει βαθμούς σε αυτό το επίπεδο!

Πάρτε το αλλιώς!Ο Πανσερραϊκός δεν επιτρέπεται να πετάει βαθμούς σε αυτό το επίπεδο!

Δυο πεταμένοι βαθμοί για τον Πανσερραϊκό, σε ένα πρωτάθλημα, που το επίπεδο είναι πραγματικά πολύ χαμηλό και αυτό αποδεικνύουν και τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής. Δεν είναι δουλειά μας, να αναλύσουμε το πόσο μέτρια ομάδα είναι ο Πανδραμαϊκός, αν και στο μυαλό μας, στο ”SSN”, υπάρχει η απορία, πως αυτός ο άοσμος Πανδραμαϊκός, που έκανε μόλις μια φάση στο 84′ και έβαλε ένα καταλάθος γκολ, ύστερα απο το τραγικό λάθος του Γιαννακίδη…έριξε 3 γκολ στην Χρυσούπολη, η οποία με την σειρά της…έριξε 4 γκολ, σήμερα στον Ορφέα Ξάνθης. Δηλαδή, εάν ο Πανσερραϊκός δεν κερδίζει «αέρα» τους Δραμινούς, θα πρέπει να φοβάται στην Ξάνθη ή να ρίξει 5 γκολ και να φύγει;

Απορίες που μόνο ο Νίκος Νεντίδης και οι παίκτες του, πρέπει να συζητήσουν στα αποδυτήρια και να τα λύσουν στο γήπεδο. Η κατήφεια μετά το σημερινό 1-1 ήταν δεδομένη σε όλους ανεξαιρέτως. Δεν χωράει κριτική το ματς, και γενικότερα με το επίπεδο των παικτών, που έχει αυτή την στιγμή το ρόστερ του Πανσερραϊκού, κανένα ματς δεν χωράει κριτική. Πέρυσι ήταν αλλιώς. Φέτος δεν μιλάμε για ιστορία και φανέλα. Μιλάμε για μια κατηγορία κάτω…και για παίκτες το λιγότερο Superleague 2. Εάν κάποιοι δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν σε αυτό το μέγεθος του Πανσερραϊκού και δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των «χωριών» με το συμπάθιο…η πόρτα της εξόδου είναι ορθάνοιχτη.

Ο φετινός Πανσερραϊκός είναι χτισμένος, ώστε να ανέβει τουλάχιστον 2 κατηγορίες σερί και μάλιστα με τον ίδιο κορμό παικτών. Πειράματα, δοκιμές και διδακτικά παθήματα-μαθήματα, δεν χωράνε σε μια ομάδα, που την έριξαν πέρυσι οι μαθητευόμενοι μάγοι του Τσίπρα και φέτος κοστίζει μισό εκατομμύριο, έχοντας πλάνο, οργάνωση και στελέχη Superleague, που οφείλουν όλοι να ανταποκριθούν επάξια στον ρόλο τους και να εκπληρώσουν το χρονοδιάγραμμα.

Τα γράφουμε τώρα που είναι νωρίς…διότι πέρυσι τον Νοέμβρη, ήδη ήμασταν εκτός στόχων.

Για την ιστορία…ο Ζιώγας έκανε το 1-0 με ωραία κεφαλιά στο 40′, ύστερα απο σέντρα του Ζέρη και ο Διαμαντίδης ισοφάρισε στο 67′ μετά απο μια «ποικιλία» 30 μέτρων, την οποία δέχτηκε ανεπίτρεπτα ο Γιαννακίδης, που βρισκόταν κακώς εκτός εστίας. Συνολικά η ομάδα ήταν νωθρή στο β’ μέρος και ούτε «τελείωσε» το ματς όταν έπρεπε, ούτε αντέδρασε ορθολογιστικά, μετά το 1-1, όπως έχει κάνει στα ματς, του κυπέλλου. Η νοοτροπία μοιάζει να είναι το βασικό πρόβλημα, μέχρι στιγμής, με τους παίκτες να επαναπαύονται στην ποιότητα τους και να μην καθαρίζουν τους αγώνες απο νωρίς. Φυσικά σε μια κακή μέρα, -όπως η σημερινή- παίρνεις απλά το τρίποντο και δεν χαρίζεις 2 βαθμούς…κόβοντας βόλτες έξω απο τα γκολ-ποστ.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Ν. Νεντίδης): Γιαννακίδης, Ζέρης, Αποστολόπουλος, Κασμερίδης, Καλί, Ψάλτης, Πέτρου (77’ Μπάρδας), Ζιώγας, Παπαβασιλείου, Γκούρτσας, Πτηνόπουλος (60’ Ομπόσου).

ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ (Χ. Καζιπίδης): Κιουμουρτζής, Κεχαγιάς, Κελεσίδης (85’ Βασιλειάδης), Αϊβάζης, Μουζενίτοβ (52’ Τσελέπης), Βραμέντσαλης, Αχαλινόπουλος (76’ Κονταξής), Λίπο, Μπελμάνι, Διαμαντίδης, Μπερούκας.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr