Πάρε θέση στο Sport Cafe 10 και απόλαυσε όλα τα ματς του Europa! Απόψε Ολυμπιακός-Ντ.Κιέβου!

Πάρε θέση στο Sport Cafe 10 και απόλαυσε όλα τα ματς του Europa! Απόψε Ολυμπιακός-Ντ.Κιέβου!

Σε παρεΐστικο κλίμα, στην καρδιά των Σερρών, σε περιμένει το Sport Café 10 του Παναγιώτη Γκοντινόπουλου. Ένα γνήσιο αθλητικό στέκι, όπου μπορείς να συναντήσεις, ποδοσφαιριστές, προπονητές και φιλάθλους για να παρακολουθήσεις τα αγαπημένα σου σπορ!

Απέναντι από την εκκλησία της Παναγίτσας, το Sport Café 10 μας περιμένει με την φανέλα μας, για κουβεντιάσουμε τα μυστικά της μπάλας! Με δέκτες τελευταίας τεχνολογίας και όλες τις αθλητικές πλατφόρμες, δεν χάνουμε λεπτό από την αθλητική δράση όλων των σπορ! Σύγχρονο αλλά και χαλαρό περιβάλλον με healthy διάθεση χωρίς τσιγάρο!

Για τις κορυφαίες διοργανώσεις της UEFA, επιλέγουμε Sport Café 10 με όλες τους αγώνες των Ελληνικών ομάδων και όλους τους ομίλους! Ο Πάνος και το επιτελείο του, είναι εκεί και σε περιμένει να σε περιποιηθεί με σπέσιαλ προσφορές για finger food μπύρα και ποτό, σε προνομιακή τιμή! Μην κάθεσαι, πάμε Ευρώπη στο Café 10!

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr