Πάμε με τύχη και στο Μουντιάλ στο Πρακτορείο του Γιώργου Σίκαλου!

Πάμε με τύχη και στο Μουντιάλ στο Πρακτορείο του Γιώργου Σίκαλου!

Το Πρακτορείο ΟΠΑΠ του Γιώργου Σίκαλου, βρίσκεται στην οδό Αρχελάου 8 και κάνει γωνία με την Μεγάλου Αλεξάνδρου, λίγο πριν το φανάρι για την έξοδο της πόλης. Ένας φιλόξενος χώρος σε περιμένει, με τηλεοράσεις για την παρακολούθηση όλων των αθλητικών γεγονότων και ειδικών προγραμμάτων για όλα τα παιχνίδια ΟΠΑΠ.

Το ευγενικό και άρτιο προσωπικό του σας περιμένει να σας εξυπηρέτει όλες τις ημέρες από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Το Πρακτορείο ΟΠΑΠ του Γιώργου Σίκαλου εκτός του εσωτερικού χώρου διαθέτει επίσης και έναν πολύ ωραίο εξωτερικό χώρο για να παίξεις και να παρακολουθήσεις τα αγαπημένα σου Μουντιαλικά γεγονότα!

Το Πρακτορείο ΟΠΑΠ του Γιώργου Σίκαλου, μόνο τυχαία δεν βρίσκεται ψήλα στις προτιμήσεις των παικτών καθώς συνδυάζει παροχές, ευχάριστο περιβάλλον και τύχη… χαρίζοντας χιλιάδες επιτυχίες στους πελάτες του.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr