Πάει για το UEFA Pro και ο Άκης Βάβαλης, παρέα με… κορυφαίους!

Πάει για το UEFA Pro και ο Άκης Βάβαλης, παρέα με... κορυφαίους!


Η νέα γενιά Σερραίων προπονητών έχει ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη όσον αφορά τις προσδοκίες που υπάρχουν για τα επόμενα χρόνια και έτσι μετά τον Πέτρο Στοΐλα και ο Άκης Βάβαλης, που έχει μία ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία μέχρι τώρα, με επιτυχίες, θα λάβει μέρος στην σχολή για την απόκτηση διπλώματος Uefa Pro.

Όπως έγινε γνωστό στην σχολή θα συμμετάσχουν 28 προπονητές, κάποιοι εκ των οποίων υπήρξαν και κορυφαίοι ως ποδοσφαιριστές όπως ο Στέλιος Βενετίδης, ο Δημήτρης Μαυρογενίδης, ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, ο Κώστας Φρατζέσκος, αλλά και πολλοί προπονητές ειδικά από την Football League.

Στη σχολή προπονητών για τα διπλώματα UEFA Pro θα συμμετάσχουν οι παρακάτω 28 προπονητές: Γιώργος Αβραμίδης, Αλέξανδρος Αλεξιάδης, Σωτήρης Αντωνίου, Διαμαντής Βάβαλης, Λευτέρης Βελέντζας, Στέλιος Βενετίδης, Πέτρος Δημητρίου, Θεοδόσης Θεοδοσιάδης, Γιώργος Καραϊσαρίδης, Νίκος Καραμπετάκης, Γιώργος Κόλτσης, Δημήτρης Κοροπούλης, Γιώργος Κούτσης, Παρασκευάς Κωνσταντακόπουλος, Δημήτρης Μαυρογενίδης, Νίκος Νεντίδης, Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, Στέφανος Ξηρόφωτος, Γιώργος Πετράκης, Γιάννης Πολλαετίδης, Βαγγέλης Σταυρακόπουλος, Γιάννης Τάτσης, Κώστας Φρατζέσκος και Ηλίας Φυντάνης.

Η λειτουργία της σχολής προπονητών UEFA PRO (7η Σχολή/1η φάση) θα γίνει σε πρώτη φάση από 28 Μαΐου μέχρι 6 Ιουνίου 2018 στην Αθήνα και η δεύτερη φάση από 13 έως 23 Ιουνίου 2018 στη Ρόδο.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr