Πάει για το 9ο ο Ολυμπιακός στις Σέρρες εύκολα 3-0 σετ την ΑΕΚ!

Πάει για το 9ο ο Ολυμπιακός στις Σέρρες εύκολα 3-0 σετ την ΑΕΚ!

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0 σετ της ΑΕΚ και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου εκεί που θα παίξει με τον νικητή του ΑΟ Θήρας-Πανναξιακός.

Για 10η φορά στην ιστορία της η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου και το Σάββατο (21:30) θα διεκδικήσει τον 9ο τίτλο της ιστορίας της.

Η ομάδα του Πειραιά κέρδισε με 3-0 (25-13, 25-17, 25-21) την ΑΕΚ στον 1ο ημιτελικό του Final-4 των Σερρών και εξασφάλισε μια θέση στον τελικό εκεί όπου θα διεκδικήσει το 9ο σερί τρόπαιο της απέναντι στον νικητή του 2ου ημιτελικού ΑΟ Θήρας-Πανναξιακός (5.4, 20:30).

Ο Ολυμπιακός που κερδίζει το Κύπελλο από το 2011 δεν συνάντησε ιδιαίτερες δυσκολίες απέναντι στην ΑΕΚ η οποία όμως αν και στην Α2 πραγματοποίησε αξιόλογη εμφάνιση και έδειξε πως είναι έτοιμη να επιστρέψει εκεί όπου ανήκει, στα μεγάλα σαλόνια.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr