«Πάγωσε το deal» με Βίλεμ για Αποστολόπουλο, παραμένει παίκτης του Πανσερραϊκού!

«Πάγωσε το deal» με Βίλεμ για Αποστολόπουλο, παραμένει παίκτης του Πανσερραϊκού!

Η πανδημία του κορωναϊού χτυπά και το ποδόσφαιρο και φυσικά τις μεταγραφές. Το διαβάζουμε καθημερινά οτι πολλές συμφωνίες, παγώνουν, ακυρώνονται ή προχωρούν (πιο δύσκολα) ενώ διαφορετική τροπή παίρνουν και οι οικονομικές συναλλαγές ανάμεσα στις ομάδες και τους ποδοσφαιριστές. Κάτι τέτοιο συνέβη και στην περίπτωση Αποστολόπουλου, όπου το ‘SSN’ κράτησε αποστάσεις όλο αυτό το 9μηνο, με πολλά μέσα να γράφουν για κλεισμένες συμφωνίες απο τον Νοέμβριο ενώ στην ουσία η μόνη αλήθεια ήταν, η επίσκεψη του ποδοσφαιριστή στο Τίλμπουργκ με τις ευλογίες των «κόκκινων» την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουάριου, όπως μας είχαν ενημερώσει τότε επίσημα τα «λιοντάρια».

Σήμερα, σχεδόν 2 μήνες μετά, η διοίκηση του Πανσερραϊκού μας ενημερωνει, κατά την προσφιλη της τακτική την τελευταία διετία, με σκοπό να μην κυκλοφορούν φήμες και -ορθώς πράττει- οτι το deal με την Βιλεμ παύει να υπάρχει! Οι οριστικές διαδικασίες μεταγραφής του παίκτη, δεν προχώρησαν έγκαιρα  και το πάγωμα των πάντων…ελέω κορωναϊου, δεν επιτρέπει επιπλέον συζητήσεις για την ώρα, αφού παραμένει άγνωστη η επανεκκίνηση του ποδοσφαίρου πανευρωπαϊκά.

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΜΓΣ Πανσερραϊκός

Τα μέλη της Διοίκησης του ποδοσφαιρικού τμήματος ΜΓΣ Πανσερραϊκός, ενημερώνουν το φίλαθλο κοινό των «λιονταριών» καθώς και τα ΜΜΕ, ότι ο Αποστόλης Αποστολόπουλος, που ξεκίνησε από πολύ μικρός στις ακαδημίες του Πανσερραϊκού και εντυπωσιάζει με την παρουσία του στην Γ΄ Εθνική τα τελευταία 2 χρόνια, παραμένει στο έμψυχο δυναμικό του συλλόγου μας και δεν ισχύει η προφορική συμφωνία με την Ολλανδική Βίλεμ.

Είχαμε ενημερώσει στις 3 Φεβρουαρίου, ότι ο ποδοσφαιριστής μας, θα μετέβαινε στο Τίλμπουργκ για να περάσει τα ιατρικά τεστ και να προπονηθεί από το επιτελείο των Ολλανδών, προκειμένου να επικυρωθεί η μεταγραφή. Η διαδικασία καθυστέρησε και οι δυσάρεστες εξελίξεις με την πανδημία του κορωνοϊού, οδήγησαν στο πάγωμα οποιασδήποτε επίσημης διαπραγμάτευσης.

Τόσο ο παίκτης, όσο και η οικογένεια του, είναι ευχαριστημένοι από το περιβάλλον του Πανσερραϊκού και συνεχίζουμε μαζί, το ποδοσφαιρικό ταξίδι, με σκοπό την εκπλήρωση των στόχων μας. Παραμένουμε δυνατοί και φροντίζουμε για την υγεία μας, προκειμένου να επιστρέψουμε γρηγορότερα στους αγωνιστικούς χώρους, ώστε να μπορούμε να συζητήσουμε ξανά για την αγαπημένη μας, μπάλα και τις μεταγραφές.

Οι δικές μας πληροφορίες, επιβεβαιώνουν την ικανοποίηση του παίκτη να παραμείνει κι άλλο στον Πανσερραϊκό, αφού αγωνίζεται ως βασικός στα 17 του και η ομάδα πρωταγωνιστεί ακόμα και στις χαμηλές κατηγορίες… σύντομα άλλωστε, έρχεται η άνοδος στην Football League ή και πιο πάνω εάν υπάρξει αναδιάρθρωση.

Και ο Πανσερραϊκός όμως, πλέον δεν βιάζεται, αφού ο παίκτης έχει προσελκύσει πολλές μεγάλες ομάδες και γνωστούς scouters Ευρωπαϊκών συλλόγων. Επίσης μην ξεχνάμε, οτι αγωνίζεται ως αριστερός μπακ, που ναι μεν ως χώρα έχουμε «παράξει» αρκετούς καλούς αριστεροπόδαρους παίκτες τα τελευταία χρόνια, αλλά τόσο ο έτερος Σερραίος παιχταράς Ντίνος Τσιμίκας, ετοιμάζει (;) βαλίτσες για το εξωτερικό το καλοκαίρι, όσο και ο εξελίξιμος Γιαννούλης του πρωταθλητή ΠΑΟΚ.

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr