Ο coach Porgio αποθεώνει Γιατρά και Προμηθέα…& άλλοι προσβάλουν αισχρά!

Ο coach Porgio αποθεώνει Γιατρά και Προμηθέα...& άλλοι προσβάλουν αισχρά!

Ο πιο πετυχημένος Σερραίος τεχνικός μετά τον μύθο του Σερραϊκού μπάσκετ Στάθη Καμαράκη, ο coach Στέργιος Ποργιόπουλος, αποθέωσε τον τεχνικό του Προμηθέα Πατρών Μάκη Γιατρά, σε δημοσίευση του, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, για την σπουδαία επιτυχία της πρόκρισης, στους τελικούς της Α1!

…Την ίδια ώρα, μια άλλη σελίδα ερασιτεχνών και ανώνυμων blogger, που -ντεμέκ- ασχολούνται με το καλό του μπάσκετ, καθυβρίζουν με υπονοούμενα τους συντάκτες του SSN και προσβάλουν με ρατσιστικά σχόλια Σερραίους προπονητές, τονίζοντας…πως το μέγεθος μετράει!!

Εμείς, ως επαγγελματίες της ενημέρωσης, που επιλέγουμε για συνεργάτες, υποψήφιους πτυχιούχους προπονητές και επαγγελματίες αθλητές, που είναι οι καλύτεροι γνώστες του αντικειμένου…δεν αναπαράγουμε τους τζάμπα μάγκες και τα κατάπτυστα κείμενα τους!Περαστικά!

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr