Ο Χρυσοστομίδης στον πάγκο της Ελπίδας Σκουτάρεως!

Ο Χρυσοστομίδης στον πάγκο της Ελπίδας Σκουτάρεως!

Ο Μπάμπης Χρυσοστομίδης είναι σύμφωνα με το www.ert.gr ο νέος προπονητής της Ελπίδας Σκουτάρεως, με τον 46χρονο τεχνικό να διαδέχεται τον Απόστολο Στύλο στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και μάλιστα θα καθίσει την Κυριακή για πρώτη φορά στον πάγκο, στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αετό Ορφανού.

Ο Μπάμπης Χρυσοστομίδης έχει διατελέσει προπονητής στον Βισαλτιακό(Δ΄ Εθνική), στο Άνω Μητρούσι, στη Νέα Ζίχνη(Δ΄ Εθνική), στον Χείμαρρο, στο Παραλίμνιο, στη Δόξα Λιθοτόπου όπως και στις Μικτές ομάδες της Ε.Π.Σ. Σερρών, ενώ γνωρίζει καλά τη Γ΄ Εθνική αφού θήτευσε σε αυτήν ως προπονητής του Οδυσσέα Αναγέννησης, του Ορφέα Ελευθερούπολης, του Άρη Ακροποτάμου, του Έβρου Σουφλίου και του Νέστου Χρυσούπολης.

Πριν από ένα μήνα ο έμπειρος προπονητής είχε αναλάβει και πάλι μετά από κάποια χρόνια τον Θρακικό Άνω Μητρουσίου, τον οποίον πλέον και αφήνει στην μάχη της Ανώτερης Kατηγορίας για να καθοδηγήσει την Ελπίδα.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr