Ο Χρήστος Γκαβανόζης νέος φυσιοθεραπευτής της ΠΑΕ Πανσερραϊκός

Ο Χρήστος Γκαβανόζης νέος φυσιοθεραπευτής της ΠΑΕ Πανσερραϊκός

Ο Πανσερραϊκός προχώρησε στην συνεργασία του νέου φυσικθεραπευτή με τον πολύπειρο Χρήστο Γκαβανόζη να είναι ο εκλεκτός της ΠΑΕ. Τα μπασκετικά του διαπιστευτήρια τα δίνει χρόνια τώρα ο κ. Γκαβανόζης απο το Νέο Σκοπό και τις Εθνικές ομάδες.

Το σχόλιο μας είναι οτι του πηγαίνουν και οι ποδοσφαιρικές εμφανίσεις! Καλή αρχή λοιπόν απο το «SSN”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός, ανακοινώνει την έναρξη της εξωτερικής συνεργασίας με τον φυσικοθεραπευτή Χρήστο Γκαβανόζη. Εμπιστευόμαστε την αποθεραπεία και αποκατάσταση των ποδοσφαιριστών μας, στην εμπειρία ενός εξαίρετου επιστήμονα!

Μίνι Βιογραφικό:

Ο Χρήστος Γκαβανόζης είναι απόφοιτος του ΤΕΙ φυσικοθεραπείας στη Λαμία και διατηρεί δικό του φυσικοθεραπευτήριο στην πόλη των Σερρών.

Έχει διατελέσει φυσικοθεραπευτής σε πολλές ομάδες σε διάφορα ομαδικά αθλήματα αλλά και σε αθλητές ατομικών αθλημάτων, με τους οποίους έχει πανηγυρίσει πολλές επιτυχίες. Από το 2018 και μετά προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Εθνική ομάδα μπάσκετ, στα τμήματα παμπαίδων και παγκορασίδων.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr