Ο «φιλόλογος» των Ικάρων δηλώνει: Ένα ματς… ένας τελικός!

Ο «φιλόλογος» των Ικάρων δηλώνει: Ένα ματς… ένας τελικός!

Ο Θέοφιλος Θολιώτης μίλησε στα social media των Ικάρων για το τελευταίο ματς της χρονιάς που έρχεται και είναι ιδιαίτερα κρίσιμο, προσκαλώντας τους Σερραίους φιλάθλους στο γήπεδο!

Η ομάδα μας είναι πιο καλή από αυτό που φαίνεται στην βαθμολογία, παλεύουμε σε κάθε ματς μόνο για τη νίκη αλλά αυτό δεν αποτυπώνεται στο τελικό αποτέλεσμα. Εδώ και αρκετές εβδομάδες δουλεύουμε αρκετά καλά μεταξύ μας και οι προπονήσεις είναι υψηλής έντασης. Η νίκη κόντρα στην Λάμια είναι μονόδρομος πλέον. Δεν μπορώ να πω ότι μας λείπει κάτι συγκεκριμένο, πάντως προπονούμαστε καλά… θεωρώ είμαστε στον σωστό δρόμο και αυτό κάποια στιγμή θα φέρει και τις νίκες. Πριν τα Χριστούγεννα είναι ευκαιρία να έρθουν οι φίλαθλοι να μας δουν και να πανηγυρίσουμε μαζι τους μια σημαντική νίκη, μια νίκη κομβική για την συνέχεια του πρωταθλήματος! Τους θέλουμε όλους κοντά μας!!

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr