Ο τραυματισμός του Οkan Ekmekci τερμάτισε την συνεργασία του με τον Απόλλωνα!

Ο τραυματισμός του Οkan Ekmekci τερμάτισε την συνεργασία του με τον Απόλλωνα!

Το Παραλίμνιο έχει ταλαιπωρηθεί με αρκετούς τραυματισμούς φέτος και αυτό έχει στοιχίσει σε βαθμούς τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο. Ο τελευταίος που αφορούσε τον Οκαν, ανάγκασε τους ιθύνοντες στην ομάδα του Απόλλωνα, να συζητήσουν σε βάθος την περίπτωση του ποδοσφαιριστή, με τις δυο πλευρές να οδηγούνται τελικά σε συναινετικό διαζύγιο.

Αναλυτικά το δημοσίευμα απο την ιστοσελίδα των «μπλε» www.apollonparalimniou.gr

Παρελθόν αποτελεί πλέον ο OKAN EKMEKCI μετά από τον τραυματισμό του στον μηρό, στο παιχνίδι με τον Νέστο Χρυσούπολης. Θυμίζουμε ότι αντικαταστάθηκε στο 28ο λεπτό λόγω του τραυματισμού του. Θα παραμείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για τουλάχιστον ένα μήνα, αν όλα κυλήσουν ομαλά στην αποθεραπεία του. Ο ίδιος προτίμησε να αποθεραπευτεί στην πατρίδα του την Αυστρία. Λόγω της κατάστασης του τραυματισμού του και το γεγονός ότι δεν μπορεί να βοηθήσει άμεσα την ομάδα, αποφασίστηκε να μην συνεχιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

Ο EKMEKCI αγωνίστηκε με την ομάδα μας σε 7 παιχνίδια έχοντας καλή παρουσία στα περισσότερα από αυτά. Είχε 501 λεπτά συμμετοχής και στις τρεις διοργανώσεις που αγωνίστηκε. Για το πρωτάθλημα είχε 5 συμμετοχές και 357 λεπτά, στο κύπελλο Ελλάδος είχε 1 συμμετοχή για 82 λεπτά και στο κύπελλο ΕΠΣΣ είχε 1 συμμετοχή για 62 λεπτά.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr