Ο πρώτος σκόρερ του Πανσερραϊκού Γ.Παπαβασιλείου ΜΑΖΙ με τους «κόκκινους» το 2019-20!

Ο πρώτος σκόρερ του Πανσερραϊκού Γ.Παπαβασιλείου ΜΑΖΙ με τους «κόκκινους» το 2019-20!

Κανένα περιθώριο για αμφισβήτηση δεν αφήνει ο Πανσερραϊκός, με τις κινήσεις του, για το ποια ομάδα θα κυριαρχήσει στη νέα Γ΄Εθνική αλλα και στο ενδεχόμενο δευτέρου ομίλου στην Football League! Εκλογές έρχονται… και τα πάντα είναι ανοιχτά άλλωστε, οταν μιλάμε για το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο περσινός πρώτος σκόρερ της Σερραϊκής ομάδας, Γιώργος Παπαβασιλείου, ανανέωσε την συνεργασία του και πλεον θα αποτελέσει τον 7ο βασικό παίκτη που παραμένει στα «λιοντάρια» κι ενα σημαντικό γρανάζι στην επιθετική γραμμή, μαζί με τους Obosu και Γκούρτσα! Μαθαίνουμε οτι σκοπός της διοίκησης, είναι μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας, να έχει κλείσει το ρόστερ της ομάδας.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΜΑΖΙ και ο πρώτος σκόρερ των «λιονταριών» Γιώργος Παπαβασιλείου!

Η Διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος ΜΓΣ Πανσερραϊκός, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της, με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Παπαβασιλείου. Το «κανόνι» της περσινής χρονιάς, θα φορά και τη νέα σεζόν την «κόκκινη» φανέλα! Ευχόμαστε πολλά γκολ και άνοδο με την ομάδα μας!

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr