Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός αφουγκράζεται τον σφυγμό της πόλης!

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός αφουγκράζεται τον σφυγμό της πόλης!

Με μια λιτή αλλά ουσιαστική τοποθέτηση, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός κ. Τάσος Καζίας ανέβαλε την προγραμματισμένη διαδικτυακή Σ/Τ, που είχε ανακοινωθεί απο τα «κόκκινα» media στις αρχές της εβδομάδας, δείχνοντας καλά αντανακλαστικά, αφού το ποδόσφαιρο μπαίνει σε δεύτερη μοίρα, όταν διακυβεύεται η υγεία μας.

Ο ισχυρός άντρας των «λιονταριών», δεδομένων των κακών συνθηκών απο την πανδημία του covid-19, θεώρησε ανεπίκαιρη την στιγμή της συνέντευξης και αφού ευχαρίστησε τους εκπροσώπους του τύπου, ανανέωσε την επικοινωνία μαζί τους, για στην στιγμή που θα ομαλοποιηθεί η κατάσταση στην περιοχή μας.

Δεν παρέλειψε βέβαια να τονίσει οτι ο Πανσερραϊκός συνεχίζει να δουλεύει για το επόμενο πρωτάθλημα και η διοίκηση του, που έχει μάθει 2,5 χρόνια στα δύσκολα, στηρίζει αυτή την προσπάθεια απο όλες τις πλευρές…

Κάτι που αποτελεί αδιαμφισβήτητο γεγονός, αφού οι προηγούμενες διοικήσεις οδήγησαν χωρίς αιτία την ομάδα στα «βράχια» των ερασιτεχνικών κατηγοριών και την ανυποληψία, ενώ οι τωρινοί διοικούντες αντιμετώπισαν έως τώρα, την δημιουργία μιας ομάδας απο το μηδέν χωρίς παίκτες και στελέχη μια ανάσα απο το τοπικό, μια αναδιάρθρωση-παρωδία απο την προηγούμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, που έριξε μια κατηγορία αναίτια τον Πανσερραϊκό και τώρα τον κορωνοϊό…που εμποδίζει την ομάδα όχι μόνο να αγωνιστεί αλλα να καρπωθεί την δύναμη του κόσμου της στο γήπεδο καθώς και την εμπορική αξία που αναπτύσσεται συνεχώς με τις επενδύσεις που δημιουργούνται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Αφουγκραζόμενοι τον σφυγμό της κοινωνίας μας και την αγωνία όλων, για το νέο κύμα πανδημίας, που εξελίσσεται καθημερινά σε όλη την χώρα και πλήττει σθεναρά και την περιοχή μας, και παρατηρώντας με βαθιά θλίψη, την τραγωδία του φονικού σεισμού στην Σάμο. Το να συζητήσουμε τώρα, για το ποδόσφαιρο, μοιάζει ανεπίκαιρο.

Θέλω να ευχαριστήσω του εκπροσώπους του τύπου, που επικοινώνησαν μαζί μας, όμως στην παρούσα κατάσταση σημασία δεν έχουν τα λόγια, αλλά να βοηθήσουμε όσο μπορούμε, ο καθένας από την πλευρά του, ακολουθώντας τα νέα μέτρα, για να αναχαιτίσουμε την εξάπλωση του ιού κι έπειτα με υγεία να μιλήσουμε για τον Πανσερραϊκό και το ποδόσφαιρο που αγαπάμε.

Οι φίλαθλοι μας, να ξέρουν ότι η ομάδα μας, έχει μάθει στα δύσκολα. Τα τελευταία δυόμιση χρόνια που είμαστε στο τιμόνι του Πανσερραϊκού, αντιμετωπίζουμε πάσης φύσεως δυσκολίες και μέχρι στιγμής βγαίνουμε νικητές. Το ίδιο κάνουμε και τώρα που φροντίζουμε στο ακέραιο να λειτουργούμε με επαγγελματισμό. Συνεχίζουμε να προετοιμαζόμαστε, ώστε την κατάλληλη στιγμή να είμαστε έτοιμοι για να κατακτήσουμε ακόμα ένα πρωτάθλημα και μια άνοδο.

 

Τάσος Καζίας

Πρόεδρος ΠΑΕ Πανσερραϊκός

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr