Ο πλέον ειδικός Κώστας Ταράσης ακτινογραφεί το νέο απόκτημα των “λιονταριών” Ζωγραφάκη ! !

Ο πλέον ειδικός Κώστας Ταράσης ακτινογραφεί το νέο απόκτημα των "λιονταριών" Ζωγραφάκη ! !

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Πανσερραϊκού, του Παναθηναϊκού και του Άρη, Κώστας Ταράσης σκιαγραφεί τα στοιχεία του νέου μεταγραφικού αποκτήματος των “λιονταριών”, Παναγιώτη Ζωγραφάκη. Ο πρώην διεθνής δεξιός οπισθοφύλακας με πλούσιο βιογραφικό και 4 κατακτήσεις (2 πρωταθλήματα και 2 κύπελλα Ελλάδος),καθώς και βασικό μέλος της πορείας του Παναθηναϊκού μέχρι τα ημιτελικά των Πρωταθλητριών το 1985, αναλύει στο SSN όσα πρέπει να ξέρουμε για τον νεαρό παίχτη. Μάλιστα, ο νυν προπονητής στις ακαδημίες του “τριφυλλιού”  είναι πιθανότατα ο πιο κατάλληλος για να μας δώσει μια πρώτη γεύση από το τι να περιμένουμε από τον φέρελπι αριστερό μπακ.

 

Είναι ένας ποδοσφαιριστής με υψηλή αντιληπτική ικανότητα και διάβασμα του παιχνιδιού. Πρόκειται για έναν ισορροπημένο ποδοσφαιριστή όσο αφορά τα αμυντικά και τα επιθετικά του χαρακτηριστικά. Τον διακρίνει η πολύ καλή τεχνική για την θέση του, η καλή υποδοχή και καλή αντίληψη της φάσης σε άμυνα και επίθεση. Είναι σοβαρός και σταθερός με έντονο το στοιχείο της ομαδικότητας. Επίσης είναι ένα παιδί με μεγάλη αυτοπεποίθηση και συνάμα καλή νοοτροπία. Στην Ακαδημία του Παναθηναϊκού ήταν από το 2014 και του εύχομαι καλή επιτυχία στην νέα του αρχή. Μακάρι να βοηθήσει τον Πανσερραϊκό να πετύχει τους στόχους του και σε βάθος χρόνου να τον δούμε στην Α’ Εθνική.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr