Ο Πανσερραϊκός τιμά την μνήμη του Πέτρου Θεοδωρίδη

Ο Πανσερραϊκός τιμά την μνήμη του Πέτρου Θεοδωρίδη

Η ημέρα αυτή είναι, μια θλιβερή επέτειος για τον Πανσερραϊκό, αφού σαν σήμερα έφυγε απο την ζωή ο πρόεδρος και σπουδαίος παράγοντας των «λιονταριών» Πέτρος Θεοδωρίδης.

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός με τη νέα διοίκηση, τιμά κάθε χρόνο τη μνήμη του, απο το καλοκαίρι του 2018, που ανέλαβε.

Αναλυτικά το δημοσίευμα απο τα κόκκινα media

Σαν σήμερα, ο αήμνειστος Πέτρος Θεοδωρίδης απεβίωσε τον Απρίλιο του 2013, αφήνοντας μεγάλο διοικητικό κενό στην ομάδα μας, για πολλά χρόνια. Η μορφή του ισχυρού άντρα του Πανσερραϊκού ήταν μια απο το τις πιο έμπειρες στον Ελληνικό ποδοσφαιρικό κόσμο και οι επιτυχίες του πιο παλιού παράγοντα μέχρι τότε, πολλές.

Ανέλαβε τον σύλλογο μας, το 2004 και κατάφερε να τον οδηγήσει δυο φορές στην πρώτη κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου, μετά απο 16 χρόνια. Επίσης, έβαλε την ομάδα μας, να δουλεύει σε πρότυπα μεγάλων ομάδων, με ακαδημίες και εξαγωγή δικών της ποδοσφαιριστών, έχοντας την θέληση να μεγαλώσει σημαντικά τους «κόκκινους»! Το κατάφερε μέχρι το άδοξο φινάλε, απο πνευμονικό οίδημα το 2013, τέτοια μέρα.

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός, δεν ξεχνά τον σπουδαίο άνθρωπο και παράγοντα Πέτρο Θεοδωρίδη, όπως και το έργο του, στον σύλλογο μας. Ο δρόμος που άνοιξε ο Πέτρος Θεοδωρίδης τότε, αποτελεί το όραμα, της επόμενης μέρας των διοικούντων της ομάδας μας. Συνεχίζουμε δυναμικά για να κάνουμε τον Πανσερραϊκό δυνατό, όπως του αξίζει.

Πέτρο Θεοδωρίδη θα σε θυμόμαστε πάντα!

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr