Ο Πανσερραϊκός ολοκλήρωσε απροσδόκητα την συνεργασία του με τον Διγκόζη!

Ο Πανσερραϊκός ολοκλήρωσε απροσδόκητα την συνεργασία του με τον Διγκόζη!

Και ξαφνικά…τέλος ο Άγγελος Διγκόζης απο τον Πανσερραϊκό! Ο επιτυχημένος προπονητής του Πανσερραϊκού, που ανέλαβε πέρυσι τον Οκτώβρη τα «λιοντάρια» και τα οδήγησε αήττητος στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο, σε μια δύσκολη και περίεργη χρονιά, λόγω της πανδημίας, απροσδόκητα, αποχωρεί απο την Σερραϊκή ομάδα.

Οι «κόκκινοι» έκαναν προετοιμασία κανονικά, όλο αυτό το διάστημα με τον Εδεσσαίο coach, χωρίς προβλήματα. Το τελευταίο 10ημέρο όμως, κάποιες διαφορές σε σημαντικά ζητήματα με την διοίκηση του Πανσερραϊκού, για κάποιες επιλογές σε πρόσωπα και στις κινήσεις της επόμενης περιόδου, πιθανόν έφεραν την οριστική διαφωνία, σε φιλικό επίπεδο όμως, απο οτι λένε οι πληροφορίες του SSN και έτσι τερματίστηκε αυτή η συνεργασία.

Πλέον ο Πανσερραϊκός αναζητά τον επόμενο προπονητή, που θα τον οδηγήσει στην επόμενη επιτυχία, χωρίς όμως να γνωρίζουμε σε ποιο πρωτάθλημα θα αγωνιστεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός, ανακοινώνει, την απο κοινού λύση της συνεργασίας, με τον επιτυχημένο προπονητή Άγγελο Διγκόζη. Η διαφορά φιλοσοφίας στην οργάνωση και την στελέχωση της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, οδήγησαν στην ολοκλήρωσης της επιτυχημένης κατά τα άλλα συνεργασίας, όπου ο προπονητής Άγγελος Διγκόζης, οδήγησε τον Πανσερραϊκό αήττητο, στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής και στον προβιβασμό κατηγορίας την σεζόν 2019-20. Τον ευχαριστούμε για ό,τι πέτυχε μαζί μας και ευχόμαστε καλή συνέχεια στο προπονητικό του έργο.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr