Ο Πανσερραϊκός μπορεί τη νίκη στην Βέροια! Κοροϊδία της ΚΕΔ με Πολυχρόνη!

Ο Πανσερραϊκός μπορεί τη νίκη στην Βέροια! Κοροϊδία της ΚΕΔ με Πολυχρόνη!

Χωρίς προβλήματα ο Πανσερραϊκός!

Η ομάδα του Πανσερραϊκού με καλή ψυχολογία ταξίδεψε στην Βέροια, για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα σε ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας. Οι «κόκκινοι» είναι πανέτοιμοι και ευελπιστούν να πιάσουν καλύτερη απόδοση απο τον αντίπαλο τους, προκειμένου να φύγουν με τους τρεις βαθμούς της νίκης που θα ανεβάσουν κι άλλο τον Πανσερραϊκό βαθμολογικά.

Κοροϊδία απο την ΚΕΔ που όρισε 4ο τον Πολυχρόνη!

Μετά απο μερικούς μήνες και την «σφαγή» Πολυχρόνη για τον Πανσερραϊκό στο γήπεδο της Βέροιας, και την football league….η ΚΕΔ, χωρίς ντροπή, όρισε ξανά τον κακό διαιτητή απο την Πιερία, ως τέταρτο, στον αγώνα της Σερραϊκής ομάδας. Η απόφαση το λιγότερο χαρακτηρίζεται φαιδρή και ευελπιστούμε να μην καταντήσει πονηρή, εάν για κάποιον λόγο, χρειαστεί να αντικαταστήσει το «πούλεν», τον πρώτο διαιτητή Τσιμεντερίδη απο το σύνδεσμο Κοζάνης.

Από 22 ποδοσφαιριστές αποτελείται η αποστολή του Πανσερραϊκού μας για το ματς με την Βέροια

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανσερραϊκού μας, για την εκτόςς έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Βέροια (Σάββατο 17:00) για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο κ. Ζεράρ Σαραγόσα και το επιτελείο του, προπόνησε τελευταία φορά τους ποδοσφαιριστές του, την Παρασκευή, έχοντας δύο απουσίες, αυτές των τραυματιών Πίντο και Ριβάλντο.

Αναλυτικά
Καβουσάκης, Κατσίκας, Ζέρης, Φουάσης, Δημητρίου, Γιανναράκης, Κασμερίδης, Κουκόλης, Τσιμίκας, Κρητικός, Έππας, Μαρκιόνι, Μέσι, Καραμπέρης, Ανάκογλου, Κόντσι, Κανίς, Μασκανάκης, Θεοδωρίδης, Σοφιανός, Παπαβασιλείου, Χαϊνταρά.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr