Ο Πανσερραϊκός με Μαρμαρέλλη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων Αλπικού Σκι!

Ο Πανσερραϊκός με Μαρμαρέλλη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων Αλπικού Σκι!

Σε ένα απο τα καλύτερα χιονοδρομικά κέντρα της Ευρώπης στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας και ίσως στο καλύτερο της Ανατολικής πλευράς, θα φιλοξενηθεί απο τις 1-10 Μαρτίου, ένα σημαντικό γεγονός σκι, σε επίπεδο νέων, το παγκόσμιο πρωτάθλημα Αλπικού σκι.

Η διοργάνωση παρουσιάζει ενδιαφέρον και για την Ελληνική αποστολή, που θα την εκπροσωπήσει ο έφορος του Πανσερραϊκού ΜΓΣ, στο Αλπικό σκι ο κ. Γιάννης Μαρμαρέλλης και θα συμμετάσχουν ο δικός μας Χρήστος Μάρμαρελλης και ο Μανώλης Ζωγράφος του συλλόγου ΕΟΣ Νάουσας.

Είναι η πρώτη φορά που το Μπάνσκο θα φιλοξενήσει αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIS σε τρεις συνεχόμενους χειμώνες και αυτό διασφαλίζει την είσοδο του, στο κλαμπ των μεγαλύτερων χιονοδρομικών κέντρων, όπως αυτά της Αυστρίας, της Ελβετίας, της Γερμανίας και της Ιταλίας.

Το πρόγραμμα της Διοργάνωσης:

March 3 – Men’s super-G
March 4  – Men’s giant slalom
March 5  – Men’s slalom
March 8  – Women’s super-G
March 9  – Women’s giant slalom
March 10 – Women’s slalom

Μπορεί οι μετακινήσεις να είναι δύσκολες αλλά για να ταξιδέψει κάποιος σε άλλη χώρα, το μόνο που χρειάζεται είναι να έχει υποβληθεί σε μοριακό τεστ κορονοϊού PCR μέχρι και 72 ώρες πριν ταξιδέψει και να διαθέτει το ταξιδιωτικό έντυπο PLF. Η Βουλγαρία είναι η μόνη χώρα με ανοιχτά τα χιονοδρομικά κέντρα, ενώ οι ταξιδιώτες δεν χρειάζεται να υποβληθούν σε υποχρεωτική καραντίνα.

Τέλος αν και υπάρχουν κρούσματα στην γειτονική χωρά, οι εστιάτορες ετοιμάζονται να ανεβάσουν ρολά 1 Μαρτίου για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα σκι στο Μπανσκο.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr