Ο Πανσερραϊκός ΜΓΣ μέλος της πρωτοβουλίας των Ηνωμένων Εθνών «Ποδόσφαιρο για τους στόχους»

Ο Πανσερραϊκός ΜΓΣ μέλος της πρωτοβουλίας των Ηνωμένων Εθνών «Ποδόσφαιρο για τους στόχους»

Ο ιστορικός σύλλογος του Πανσερραϊκού ΜΓΣ, προχώρησε σε μια σημαντική συνεργασία με τον οργανισμό των Ηνωμένων Εθνών, που έχει ανθρωπιστικό χαρακτήρα!

Με «ναυαρχίδα» το ποδόσφαιρο, το πιο δημοφιλές σπορ στον πλανήτη, τα Ηνωμένα Έθνη, έχουν επιλέξει στρατηγικά να προωθήσουν μια σειρά, απο επικοινωνιακές δράσεις, σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με διαύλους ποδοσφαιρικούς συλλόγους.

Ο Πανσερραϊκός ΜΓΣ, με κοινωνικές αξίες και αρχές, πέρα απο το αθλητικό γίγνεσθαι, προχώρησε στην ένταξη αυτής της πρωτοβουλίας των Ηνωμένων Εθνών ”Football for the Goals (FFTG)” – «Ποδόσφαιρο για τους στόχους», θέλοντας να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη, πάνω σε σημαντικά θέματα που απασχολούν τον πλανήτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με χαρά ανακοινώνουμε επίσημα, την ένταξη του ΜΓΣ Πανσερραϊκός, ως μέλος της Πρωτοβουλίας των Ηνωμένων Εθνών ”Football for the Goals (FFTG)” – «Ποδόσφαιρο για τους στόχους», μεγαλώνοντας ακόμα περισσότερο, την διεθνή προβολή του ιστορικού συλλόγου μας, και της πόλης των Σερρών.

Η Πρωτοβουλία (FFTG) υποστηρίζει τους στόχους, για την βιώσιμη ανάπτυξη και τα ανθρώπινα δικαιώματα, αξιοποιώντας την εξειδικευμένη τεχνογνωσία των Ηνωμένων Εθνών.

Πλέον ο ΜΓΣ Πανσερραϊκός, θα προωθεί την υλοποίηση αυτών των στόχων,  οι οποίοι διαφοροποιούνται ανά μήνα και οι δράσεις κοινοποιούνται εδώ.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr