Ο Πανσερραϊκός μας συστήνει τα νέα επίσημα Social Media του συλλόγου!

Ο Πανσερραϊκός μας συστήνει τα νέα επίσημα Social Media του συλλόγου!

Η νέα προσπάθεια του ποδοσφαιρικού Πανσερραϊκού ξεκινά, όπως τονίζουν συνεχώς, οι άνθρωποι της ομάδας, από τις υποδομές και τις βάσεις σε όλους τους τομείς, προκειμένου ο σύλλογος να είναι πανέτοιμος στις απαιτήσεις της νέας εποχής.

Η τεχνολογία και τα κοινωνικά δίκτυα, δεν μπορούν να λείψουν, ως απαραίτητα εργαλεία πλέον στην διαχείριση της επικοινωνίας ενός συλλόγου, και το ίδιο πράττει ο Πανσερραϊκός μέσα από την κατασκευή νέας ιστοσελίδας, που θα είναι διαθέσιμη στο κοινό σε λίγο καιρό, καθώς και με τα νέα επίσημα προφίλ στα social media.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα του Πανσερραϊκού, εισέρχεται δυναμικά στην ψηφιακή εποχή και από το μηδέν, αφού βρήκε ανενεργές ιστοσελίδες, κλειστά προφίλ και λογαριασμούς… με τους προκατόχους να μην κάνουν ούτε τα αυτονόητα, να αφήσουν παρακαταθήκη στην ομάδα την ψηφιακή της περιουσία.

Οι σελιδες του Πανσερραικού στα Social Media μεχρι στιγμης είναι οι:

Facebook url:  www.facebook.com/PanserraikosFC @PanserraikosFC

Twitter url: https://twitter.com/FCPanserraikos @FCPanserraikos

YouTube url: https://www.youtube.com/channel/UCnrJ3YRideqRnCq5K91RHAA

@Panserraikos FC – Official YouTube Channel

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr