Ο Πανσερραϊκός-Κρι Κρι κυκλοφόρησε τις κάρτες διαρκείας για τη νέα σεζόν!

Ο Πανσερραϊκός-Κρι Κρι κυκλοφόρησε τις κάρτες διαρκείας για τη νέα σεζόν!

Η ομάδα μπάσκετ του Πανσερραϊκού-Κρι Κρι, κυκλοφόρησε τις κάρτες διαρκείας για την σεζόν 2021-22. Οι «ερυθρόλευκοι» θα αγωνίζονται στην Β’ Εθνική, μετά απο πολλά χρόνια, και φυσικά μετά απο 1 χρόνο απουσίας απο τα παρκέ λόγω της πανδημίας.

Με τα μέτρα ασφαλείας να τηρούνται ευλαβικά, το πρωτάθλημα φαίνεται, οτι θα ξεκινήσει και ευελπιστούμε, να τελειώσει κανονικά την επόμενη σεζόν. Επομένως αξίζει για την μπασκετική κοινότητα των Σερρών, να απολαύσει τη νέα ομάδα των «λιονταριών», που παρουσιάζεται ενισχυμένη και ανανεωμένη σε σημαντικό βαθμό, προκείμενου να πραγματοποιήσει μια σταθερή πορεία στο νέο πρωτάθλημα.

Ο Πανσερραϊκός στο μπάσκετ, με νέα διοίκηση φέτος, προσδοκά στην υποστήριξη όχι μόνο των φιλάθλων του αλλά γενικότερα στους φίλους του μπάσκετ, στις Σέρρες. Άλλωστε θα είναι η μοναδική Σερραϊκή ομάδα σε μεγάλη κατηγορία και το ενωτικό πνεύμα συνεργασίας, που έχει ξεκινήσει, με τους περισσότερους συλλόγους της πόλης, μόνο θετικά αντιμετωπίζεται και μένει να φανεί και στην υποστήριξη της κερκίδας!

Ανακοίνωση:

Κάρτες διαρκείας Πανσερραϊκός-Κρι Κρι 2021-22

Το τμήμα καλαθοσφαίρισης του Πανσερραϊκού-Κρι Κρι, ανακοινώνει την έναρξη διάθεσης των καρτών διαρκείας για την σεζόν 2021-22.

Η ομάδα μας, εναρμονίζεται με σεβασμό και υπευθυνότητα στους κανόνες της πολιτείας, για την αντιμετώπιση της πανδημίας, περιμένοντας την ασφαλή επιστροφή των φιλάθλων του Πανσερραϊκού στο γήπεδο.

Αναλυτικά:

Οι κάρτες διαρκείας 2021-22 περιλαμβάνουν:

 • Όλους τους εντός έδρας αγώνες Πρωταθλήματος Β’ Εθνικής
 • Όλους τους εντός έδρας αγώνες Kυπέλλου.

Τρόποι διάθεσης καρτών διαρκείας 2021-2022:

 • Στο ΔΑΚ Σερρών
 • Από τα γραφεία του Ερασιτέχνη Πανσερραϊκού (Κέρκυρας 2): Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται με τηλεφωνικό ραντεβού στο 23210 25401, το εισιτήριο διαρκείας τους, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Για όλες τις κάρτες διαρκείας 2021-2022 ισχύουν:

 • Προσφορές χορηγών & συνεργατών

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ο Πανσερραϊκός-Κρι Κρι, λαμβάνει, όλα τα απαραίτητα μέτρα διασφάλισης, της εφαρμογής των κυβερνητικών αποφάσεων με πρώτο γνώμονα την προστασία των φιλάθλων του αλλά και της δημόσιας υγείας.

Η είσοδος στο γήπεδο θα επιτρέπεται μόνο σε όσους θα έχουν τα ακόλουθα παραστατικά:

 • Πιστοποιητικό εμβολιασμού covid-19.
 • Πιστοποιητικό νόσησης covid-19. Όσοι φίλαθλοι έχουν πιστοποιητικό νόσησης covid-19, μετά τη λήξη του, θα τους επιτρέπεται η είσοδος στο γήπεδο σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες αποφάσεις των οργάνων της Πολιτείας και τις οριζόμενες προϋποθέσεις.
 • Ανήλικοι προσέρχονται με δήλωση self test γονέων.
 • Ο έλεγχος και η ταυτοπροσωπία θα γίνεται κατά την είσοδό τους στο γήπεδο. Σε αντίθετη περίπτωση ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.
 • Η επαλήθευση των πιστοποιητικών εμβολιασμού θα γίνεται μέσω της επίσημης εφαρμογής της Ελληνικής Δημοκρατίας Covid Free GR.
 • Η χρήση εγκεκριμένης μάσκας προστασίας, είναι υποχρεωτική για όλους όσους βρίσκονται, εντός της γηπεδικής εγκατάστασης.
 • Για την αποφυγή της εξάπλωσης της πανδημίας covid-19, όλοι οι φίλαθλοι που θα παρευρίσκονται στο γήπεδο οφείλουν να ακολουθούν τις σχετικές οδηγίες της πολιτείας καθώς και του προσωπικού ασφαλείας του γηπέδου.
 • Σημειώνεται ότι σε περίπτωση που από τον όποιο μεταγενέστερο έλεγχο γνησιότητας προκύψει προσκόμιση πλαστού πιστοποιητικού εμβολιασμού για την έκδοση διαρκείας το συγκεκριμένο εισιτήριο θα ακυρώνεται ΑΥΤΟΜΑΤΑ.

 • Αποδοχή Όρων: Με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας του Πανσερραϊκού-Κρι Κρι, ο κάτοχος αποδέχεται ρητά και ανεπιφύλακτα τους όρους, που αφορούν τη χρήση των εισιτηρίων, καθώς και τους όρους για την είσοδο στο γήπεδο. Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης του κατόχου με τους όρους, η ομάδα μας, διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει το εισιτήριο διαρκείας, χωρίς να έχει ο κάτοχος δικαίωμα αποζημίωσης.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr