Ο Πανσερραϊκός κοιτά high level προπονητές απο ομάδες Super League με ανοιχτό το θέμα Εγγονίδη!

Ο Πανσερραϊκός κοιτά high level προπονητές απο ομάδες Super League με ανοιχτό το θέμα Εγγονίδη!

Ο Πανσερραϊκός επιθυμεί να κλείσει αμέσως το θέμα προπονητή και μάλιστα, πριν την προγραμματισμένη Σ/Τ των Κατσαβακη-Καζια, στις αρχές Ιουνίου, όπου και θα γίνει δημόσια ο απολογισμός της χρονιάς, που πέρασε αλλά θα ανακοινωθούν και οι στόχοι της επόμενης σεζόν!

Ήδη οι πρώτοι παίκτες που ανανεώσαν, ανακοινώθηκαν κι επίσημα, ενώ έχουν κλείσει και αρκετοί άλλοι, όπου σταδιακά θα βγαίνουν επίσημα τα ονόματα τους, σύμφωνα με πληροφορίες του ”SSn”. Επίσης, τα ραντεβού με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που εκρεμμεί το θέμα τους, ολοκληρώνονται στα μέσα της επόμενης εβδομάδας, εκεί όπου θα κορυφωθεί και το ζήτημα του προπονητή!

Περίεργες οι διαρροές που γράφονται απο Θεσσαλονίκη μεριά, που μόνο πλήττουν το όνομα του Πανσερραϊκού αλλα και αρκετών προπονητών σύμφωνα με την άποψη των ίδιων, όπως έχουμε μάθει απο φιλικά ΜΜΕ της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Η φετινή ρότα με την επίσημη ενημέρωση προς όλα τα ΜΜΕ,  ίσως δεν αρκεί στα εκεί τοπικά μέσα…και συγκεκριμένες σελίδες μάλλον, πρέπει να αναθεωρήσουν, όπως έγινε στο θέμα Αναστασόπουλου!

Στο δια ταύτα… τα ονόματα που ουδέποτε απασχόλησαν επίσημα τον Πανσερραϊκό, όπως αυτά τον Κετσιεμένιδη και Ανυφαντάκη…που είναι πληροφορίες Δεκέμβρη, ενώ πιάνουμε Ιούνη, δεν ίσχυουν στην παρούσα φάση. Ο Πανσερραϊκός έχει ψηλά στην λίστα του, δυο high level προφιλ προπονητών, που ανήκουν στο δυναμικό ομάδων Super League, όμως δεσμεύονται με συμβόλαια. Επομένως περιμένει να κλείσουν οι υποθέσεις με τις ομάδες τους και μετά να ξεκινήσουν οι επίσημες επαφές.

Τέλος ειναι άκρως προσβλητικό για τον ακέραιο χαρακτήρα και εξαιρετικό προπονητή, Ηλία Εγγονίδη, που ανέλαβε μεσούσης περιόδου τον Πανσερραικο και τον οδήγησε στην 3η θέση και την κατάκτηση του κυπέλλου να γράφονται ανακρίβειες οτι έχει τελειώσει… ενώ ακόμα δεν έχει παρθεί καμία επίσημη απόφαση απο τους διοικουντες των «λιονταριών» και άπαντες στην ομάδα είναι σε στάση αναμονής.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr