Ο Πανσερραϊκός θέλει την 3η θέση για πολλούς και διάφορους σημαντικότατους λόγους!

Ο Πανσερραϊκός θέλει την 3η θέση για πολλούς και διάφορους σημαντικότατους λόγους!

Οι «κόκκινοι», ταξιδεύουν στο γειτονικό Κιλκίς, προκειμένου να ολοκληρώσουν (;) τις φετινές αγωνιστικές τους υποχρεωσεις στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής και τον πρώτο όμιλο. Ο Πανσερραϊκός, που δεν διεκδίκησε άνοδο, κάτι που δεν το φώναξε και ποτέ, ο Πανσερραϊκός που αδικήθηκε απο την διαιτησία, όταν σήκωσε «κεφάλι» και έδειξε οτι μπορεί από φέτος, να καταφέρει κάτι καλό, ο Πανσερραϊκος, που παλεύει με τους «δαίμονες» του παρελθόντος, για να ξεφύγει απο την μιζέρια και να αλλάξει επι της ουσίας κατηγορία… επιθυμεί την φετινή τρίτη θέση, για τρεις σημαντικότατους λόγους!

Τρεις λόγοι… για την τρίτη θέση!

Ο πρώτος λόγος,…είναι το πρεστίζ! Ναι όσο και να μην δίνει κάτι ουσιαστικό, όταν μιλάμε για τον Πανσερραϊκό, όσο πιο ψηλά μπορέσει και τερματίσει τόσο το καλύτερο για λόγους καθαρά γοήτρου. Μια ομάδα που συστάθηκε, άρον-αρον, λίγο μετα τον 15αυγουστο και με τα χρονικά περιθώρια να στενεύουν για την συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα τότε, είναι σημαντικό να τερματίσει στην 3η θέση και μάλιστα σε συνθήκες… ρελαντί! Αυτό ήδη συμβαίνει, απλά μένει η επικύρωση, ότι ο Πανσερραϊκός -εάν είχε τον χρόνο για καλύτερη επιλογή παικτών, σωστή προετοιμασία και εάν τον άφηναν- τότε ενδεχομένως να διεκδικούσε και την άνοδο μέσα από τις δυο πρώτες θέσεις.

Ο δεύτερος λόγος… που πρέπει τα «λιοντάρια» να τερματίσουν στην 3η θέση είναι το καθαρά Ελληνικό…ποτέ δεν ξέρεις! Μπορεί η Καβάλα ή ο Νέστος να μονομαχούν για την απευθείας άνοδο ή διαμέσου των μπαράζ, αλλά και οι δυο έχουν εξωαγωνιστικές αδυναμίες, που πρέπει να καλύψουν. Η μεν Καβάλα, μπορεί να έχει πραγματοποιήσει εκκαθάριση στο παλιό ΑΦΜ απο τον Μάιο του 2015 αλλά συμφωνα με δημοσιευματα (https://www.kavalapost.gr/212305/podosfairo-oi-protathlites-sta-chrei-se-poia-thesi-vrisketai-i-omada-tis-kavalas/) έχει χρέη περίπου 7 εκατομμύρια ευρώ και ακόμα και να ευνοηθεί απο το νέο νόμο και να πέσει στα μισά, η νέα διοίκηση θα έχει μεγάλο μπελά στο κεφάλι της! Επίσης ο Νέστος Χρυσούπολης, όσο καλή ομάδα και να είναι… εντός αγωνιστικού χώρου, δεν παύει να εκπροσωπεί μια κωμόπολη της Καβάλας, χωρίς εμπειρία σε μεγάλες επαγγελματικές κατηγορίες και με ελλείψεις σε θέματα υποδομών. Επίσης η διαδικασία μπαράζ, ενδεχομένως να είναι πιο δύσκολη, απο άλλα πιο ιστορικά…σωματεία. Αυτό κάτι μπορεί να σημαίνει -λέμε τώρα- ή και απολύτως τίποτα.

Ο τρίτος λόγος… που ο Πανσερραϊκός οφείλει να κατακτήσει την 3η θέση, είναι η επικείμενη αναδιάρθρωση. Χθες μάλιστα ο Υφυπουργός αθλητισμού κ. Βασιλειάδης, απο την Θεσσαλονίκη, κατά την διάρκεια Σ/Τ, τόνισε οτι δέχεται πολλά παράπονα για την αδικία εις βάρος των ομάδων της Γ΄Εθνικής, και είναι ανοιχτός σε προτάσεις, για να βελτιώσει την κατάσταση. Επομένως, μπορεί και την υστάτη ώρα, η αναδιάρθρωση να περιέχει μια ευρεία Γ΄ Εθνική για του χρόνου, με περισσότερες ομάδες ή ομίλους κι έπειτα να πάρει την τελική της μορφή. Άλλωστε, προς αυτή την κατεύθυνση, πιέζουν και οι σύλλογοι που αγωνίζονται φέτος στην τρίτη κατηγορία αλλα και οι πολίτικοι που είναι εκλεγμένοι σε νομούς, που έχουν ομάδες στην Γ΄Εθνική!

Όπως και να χει λοιπόν… τρίτη θέση ειν΄αυτή, παρτην Πανσερραϊκέ κι ας πέσει χάμω!

ΥΓ.: Προς αποφυγήν σύγχυσης ή παρεξηγήσεων. Το ίδιο ισχυει και για την έτερη Σερραϊκή ομάδα τον Απόλλωνα Παραλιμνίου, που παραμονεύει…Αναφερόμαστε κυρίως όμως, στον Πανσερραϊκό, διότι έχει στα χέρια του, αυτή την στιγμή την 3η θέση και μάλιστα με 3 βαθμούς διαφορά απο το Παραλίμνιο. Με ενδεχόμενη νίκη ή ισοπαλία στο Κιλκίς θα την κατακτήσει και οριστικά.

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr