Ο Πανσερραϊκός επιθυμεί να δουν και τα δυο Σερραϊκά ντέρμπι οι φίλαθλοι και ζητά αλλαγή ημέρας στο Κ.Καμήλα-Ανατολή (1800)!

Ο Πανσερραϊκός επιθυμεί να δουν και τα δυο Σερραϊκά ντέρμπι οι φίλαθλοι και ζητά αλλαγή ημέρας στο Κ.Καμήλα-Ανατολή (1800)!

Η διοίκηση του Πανσερραϊκού, απέστειλε έγγραφο, στα γραφεία της ΕΠΣ Σερρών ζητώντας την μετάθεση του τοπικού ντέρμπι Καμήλα-Ανατολή(1800) για το Σαββάτο 2 Φεβρουαρίου αντί για την Κυριακή, προκειμένου οι φίλαθλοι όλων των ομάδων να μπορέσουν να παρακολουθήσουν ανεμπόδιστα και τις δυο αναμετρήσεις, που είναι ιδιαίτερα κρίσιμες!

Η απάντηση της τοπικής Ένωσης είναι θετική, αρκεί να συναίνεση η γηπεδούχος ομάδα (Καμήλα), όπως ορίζει άλλωστε ο νέος ΚΑΠ, άρθρο 22, παράγραφος 3β. Το πρόγραμμα των συγκεκριμένων αγώνων, έχει οριστεί από 19/12/2018, επομένως, η Ένωση έχει «δεμένα χέρια» και δεν μπορεί να κάνει καμία τροποποίηση -πλην ακραίων καιρικών φαινομένων ή άλλων ακραίων συνθηκών.

Μέχρι στιγμής οι πληροφορίες που υπάρχουν, από την πλευρά του πρόεδρου της K. Καμήλας κ. Μιντζιρίκη, είναι ότι δεν επιθυμεί την μετάθεση του αγώνα, διότι το Σαββάτο διεξάγεται ακόμα ένα τοπικό ντέρμπι το Λιθότοπος-Χρυσό, που επίσης συγκεντρώνει τα βλέμματα των φιλάθλων και θα μοιράσει τον κόσμο στα δυο γήπεδα…

Η τελευταία ενημέρωση του ‘’SSN’’ είναι, ότι εάν αλλάξει κάτι, ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Χατζηπαντελής, προτίθεται, να μεταθέσει τον αγώνα ακόμα και την τελευταία στιγμή (Παρασκευή), αντιλαμβανόμενος την ιδιαιτερότητα του παιχνιδιού των «λιονταριών» με τον γειτονικό ΑΟΚ.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr