Ο Πανσερραϊκός ενισχύεται με την εμπειρία του Α.Γκράτζιου που θέτει ως στόχο το πρωτάθλημα!

Ο Πανσερραϊκός ενισχύεται με την εμπειρία του Α.Γκράτζιου που θέτει ως στόχο το πρωτάθλημα!

Οι διοικούντες του Πανσερραϊκού Κατσαβάκης-Καζίας, συνεχίζουν το… «σαφάρι» των καταλληλότερων ανθρώπων γύρω απο το ποδόσφαιρο, εντός κι εκτός νομού, προκειμένου να οργανώσουν ορθά, το οικοδόμημα των «λιονταριων», που θα έχει ισχυρά θεμέλια και θα αντέξει σε βάθος ετών. Έτσι λοιπόν στο τιμ, έρχεται να προστεθεί η εμπειρία ενός απόλυτα επιτυχημένου ποδοσφαιρανθρώπου των Σερρών, τον προπονητή και τεχνικό σύμβουλο πλέον των «κόκκινων», Αλέξη Γκράτζιο. Το συγκεκριμένο πρόσωπο, θα κάνει την διαφορά, διότι ρίχνοντας μια γρήγορη ματιά στο βιογραφικό του, παρατηρείς μόνο, ανόδους, πρωταθλήματα και κύπελλα, με το Παραλίμνιο, το Σκούταρι, τον Εθνικό Γαζώρου και με δεκάδες ακόμα ομάδες της τοπικής ένωσης ποδοσφαίρου. Επίσης η διασυνδέσεις του… φτάνουν μακριά τόσο στο πρόσωπα, όσο και στα διάφορα πόστα που χρειάζεται να εποπτεύει ένας σύγχρονος ποδοσφαιρικός σύλλογος!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ανάληψη θέσης τεχνικού συμβούλου Αλέξη Γκράτζιου

Η Διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος ΜΓΣ Πανσερραϊκός, ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με τον Αλέξη Γκράτζιο, για την θέση του τεχνικού συμβούλου ποδοσφαίρου.

Ο κ. Γκράτζιος θα έχει άμεση συνεργασία με όλους τους συνεργάτες του συλλόγου, στα θέματα του ποδοσφαιρικού σχεδιασμού. 

Καλωσορίζουμε τον Αλέξη Γκράτζιο στην οικογένεια του Πανσερραϊκού και του ευχόμαστε, η συνεργασία του, με την ομάδα μας, να συνοδευτεί με επιτυχίες.

Μίνι Βιογραφικό:

Ο Αλέξης Γκράτζιος έχει γεννηθεί στις 17/06/1961, είναι προπονητής και έχει εργαστεί με επιτυχία από το 1990, σε πολλές ομάδες του νομού Σερρών. Η καριέρα του, ως τεχνικός, έχει στεφθεί με επιτυχία σχεδόν σε όλα τα σωματεία που ανέλαβε, συνδέοντας το όνομα του με πρωταθλήματα, κύπελλα και ανόδους σε τοπικό και εθνικό επίπεδο. Η μεγάλη του εμπειρία, δίνει την δυνατότητα να μπορεί προσφέρει και υπηρεσίες συμβούλου, σε θέματα διοίκησης ποδοσφαίρου.

Δηλώσεις:

Χαίρομαι που αποτελώ μέλος του Πανσερραϊκού! Δεν θέλω να πω πολλά, αλλά με δουλειά και προσπάθεια να καταφέρουμε τους αδιαπραγμάτευτους στόχους, που θέτουμε με την διοίκηση, την άνοδο και το πρωτάθλημα. Ο Πανσερραϊκός πρέπει να ανεβεί ψηλά και να φτιάξουμε έναν οργανισμό υγιές, που θα τον αγαπήσουν όλοι!

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr