Ο Πανσερραϊκός δώρισε χαρτικά στο Νοσοκομείο Σερρών & υποσχέθηκε εισιτήρια διαρκείας για το προσωπικό!

Ο Πανσερραϊκός δώρισε χαρτικά στο Νοσοκομείο Σερρών & υποσχέθηκε εισιτήρια διαρκείας για το προσωπικό!

Σε μια ωραία κίνηση, ώστε να ανακουφίσει υλικά αλλά και συμβολικά το νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Σερρών, προέβη ο ποδοσφαιρικός Πανσερραϊκός! Δια του εκπροσώπου του, Διευθύνοντα σύμβουλο της ομάδας, κ. Τάσο Καζία, παρέδωσε στον Διοικητή κ. Φαρμάκη, 2 παλέτες χαρτικά, 2 συλλεκτικές φανέλες των 55 ετών της ομάδας και μια σημαντική υπόσχεση, ότι ο κάθε εργαζόμενος του Νοσοκομείου θα έχει απο ένα εισιτήριο διαρκείας, μόλις τελειώσει ο φόβος της πανδημίας και επιστρέψουμε ξανά στα γήπεδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ποδοσφαιρικό τμήμα | ΜΓΣ Πανσερραϊκός

Η Διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος ΜΓΣ Πανσερραϊκός, δώρισε στο Νοσοκομείο Σερρών δυο παλέτες με χαρτικά, δείχνοντας έτσι την ευγνωμοσύνη της στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, για όλα όσα κάνουν τον καιρό της πανδημίας, της COVID-19. Ο Διοικητής κ. Νικόλαος Φαρμάκης, παρέλαβε το υλικό και μαζί την υπόσχεση από την ομάδα μας, ότι μόλις ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα και επιτραπεί η είσοδος των φιλάθλων στα γήπεδα, όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου Σερρών θα αποκτήσει δωρεάν, εισιτήρια διαρκείας των «λιονταριών».

Ο Διευθύνων σύμβουλος του Πανσερραϊκού κ. Τάσος Καζίας παραδίδει τις δύο παλέτες με τα χαρτικά, καθώς και 2 επετειακές φανέλες στον Διοικητή του Νοσοκομείου Σερρών κ. Φαρμάκη!

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr