Ο Πανσερραϊκός γυρίζει σελίδα εγκρίθηκε το αίτημα της παραχώρησης για το αθλητικό κέντρο στην Ομόνοια!

Ο Πανσερραϊκός γυρίζει σελίδα εγκρίθηκε το αίτημα της παραχώρησης για το αθλητικό κέντρο στην Ομόνοια!

Ιστορικής σημασίας Δημοτικό συμβούλιο το χθεσινό…στον Δήμο Σερρών, καθώς η πλειοψηφία των συμβούλων (υπέρ του αιτήματος ψήφισαν όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης, της παράταξης του Δημάρχου Αλέξανδρου Χρυσάφη, οι δημοτικοί σύμβουλοι των παρατάξεων του Στέφανου Φωτιάδη και του Θόδωρου Αραμπατζή και η ανεξάρτητη σύμβουλος Θένια Χαραλαμπίδου), ενέκρινε το αίτημα του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός, για την παραχώρηση 45 στρεμμάτων στο Αθλητικό Πάρκο Ομόνοιας, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα σύγχρονο προπονητικό κέντρο για το ποδοσφαιρικό τμήμα και κατ’ επέκταση για τον σύλλογο και τους Σερραίους φιλάθλους, που θα έχουν πλέον ένα στολίδι για την αναψυχή τους…ανάμεσα στα «τσαλιά και τα κοτέτσια», που υπάρχουν σήμερα στον ΟΒΑ.

Οι περισσότερες παρατάξεις συμφώνησαν (κατά του αιτήματος τάχθηκαν μόνον η Αριάδνη Παπαφωτίου, ο Παύλος Φαρμάκης και ο Αντώνης Γεωργούλας.), με την θετική γνωμοδότηση του ΟΠΑΚΠΑ και αφού τέθηκαν 18+1 όροι (προστέθηκε η επιστροφή των 17,5 στρεμμάτων που κατέχει ήδη ο απο Μ.Γ.Σ. στην περιοχή), πλέον απομένουν τα τυπικά απο τις αρμόδιες υπηρεσίες και τα τελικά σχέδια απο την ομάδα του Πανσερραϊκού, ώστε αφού εγκριθούν απο την τεχνική υπηρεσία του Δήμου, να ξεκινήσει η κατασκευή, που αναμένεται να είναι έτοιμη, σε ένα χρόνο.

Με την δημιουργία του προπονητικού κέντρου του Πανσερραϊκού, αυτή η εγκατάσταση θα είναι η πρώτη που ανήκει στον συλλόγο με αθλητική χροιά (έστω και για 35 χρόνια), αφού υπάρχουν και τα ιδιόκτητα γραφεία των «λιονταριών», στο κέντρο της πόλης. Η συνεργασία του ερασιτέχνη Πανσερραϊκού και του ποδοσφαιρικού τμήματος, δείχνει να είναι εμπράκτως προοδευτική για τον ιστορικό σύλλογο της πόλης μας, που σε σύντομο χρονικό διάστημα απο την ανάληψη των καθηκόντων, τόσο απο τον Τάσο Παναγιώτου, όσο και απο την διοίκηση των Καζία-Κατσαβάκη, έχουν επιτευχθεί, τόσα πράγματα όσα δεν είχαν συμβεί την τελευταία 10ετία!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος:

Το αθλητικό κέντρο του Πανσερραϊκού μόλις ξεκίνησε!

Η Διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος ΜΓΣ Πανσερραϊκός, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας και τα μέσα ενημέρωσης, ότι εγκρίθηκε από τον Δήμο Σερρών, το αίτημα παραχώρησης των 45 στρεμμάτων στο Αθλητικό πάρκο Ομόνοιας, προς τον σύλλογο μας.

Εκφράζουμε δημόσια τις ευχαριστίες μας, στον πρόεδρο και το ΔΣ του ερασιτέχνη Πανσερραϊκού για τις πολύτιμες ενέργειες τους, καθώς και στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, για αυτή την ιστορική απόφαση.

Μένοντας πιστοί στην υλοποίηση των υποσχέσεων μας την τελευταία διετία, δεσμευόμαστε να κάνουμε πράξη αμέσως, ό,τι συμφωνήθηκε, ώστε να πάρει «σάρκα και οστά», το σύγχρονο προπονητικό κέντρο του Πανσερραϊκού!

Δήλωση του Προέδρου του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός Τάσου Παναγιώτου:»

Πενήντα έξι χρόνια μετά την ίδρυση του ο Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός εξασφαλίζει τη χρήση έκτασης (για τριανταπέντε χρόνια) στο αθλητικό πάρκο ομόνοιας με στόχο να κατασκευάσει εκεί ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο για το ποδοσφαιρικό  του τμήμα. Τη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου παρακολούθησαν εκ μέρους του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού ο πρόεδρος Τάσος Παναγιώτου, ο έφορος του ποδοσφαιρικού τμήματος Τάσος Καζίας, ο επίτιμος πρόεδρος Γιώργος Σιδέρης και ο πρώην πρόεδρος Βασίλης Χατζημιχαηλίδης. Ο πρόεδρος του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού Τάσος Παναγιώτου μετά το τέλος της συνεδρίασης είπε στην ΕΡΤ Σερρών: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Δημοτικό συμβούλιο για την απόφαση που πήρε σήμερα, όσους ψήφισαν θετικά για το αίτημα μας αλλά και όσους δεν το ψήφισαν.  Θα ήθελα να ευχηθώ με αφορμή αυτήν την παραχώρηση, αυτή η απόφαση ας αποτελέσει ένα κίνητρο και για τους υπόλοιπους συλλόγους αλλά πρώτα για το Δήμο για την πλήρη αξιοποίηση αυτού του χώρου που τόσα χρόνια δεν μπορούν να τον χρησιμοποιήσουν οι Σερραίοι. Εμείς ξεκινάμε, έχουν δρομολογηθεί κάποια πράγματα, θεωρώ πως άμεσα θα φανούν κάποια αποτελέσματα».

Πηγή Δηλώσεων: Βασίλης Αναστασιάδης

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr