Ο Πανσερραϊκός απορεί με την «Ένωση Α2 & Β΄ Εθνικής» & χαιρετίζει το νομοσχέδιο του Υφυπουργού!

Ο Πανσερραϊκός απορεί με την «Ένωση Α2 &  Β΄ Εθνικής» & χαιρετίζει το νομοσχέδιο του Υφυπουργού!

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός, ανακοίνωσε την επίσημη θέση της για την αναδιάρθρωση, που σε λίγες ημέρες θα συζητηθεί στο επόμενο σχέδιο νόμου της Βουλής. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Τάσος Καζίας, που υπογράφει την ανακοίνωση, επισημαίνει οτι η αναδιάρθρωση είναι επιβεβλημένη και ο Πανσερραϊκός, συνεχίζει απο εκεί που ξεκίνησε πέρυσι τέτοια εποχή, να επιμένει δηλαδή, οτι είναι μονόδρομος για το καλό του Ελληνικού ποδοσφαίρου, στηρίζοντας το Υφυπουργείο Αθλητισμού. Αντίθετα υπάρχει δυσφορία, για την «mea culpa» απόφαση της λίγκας, στο θέμα της αναδιάρθρωσης.

Είναι σημαντικό να αναφερθεί, οτι ο Πανσερραϊκός με μπροστάρη τον πρόεδρο, τα μέλη του ΔΣ και τα στελέχη της ΠΑΕ, συνεχίζουν να μάχονται σθεναρά στο θέμα της αναδιάρθρωσης, για την βελτίωση των συνθηκών ειδικά, των μικρότερων κατηγοριών, που έχουν χτυπηθεί σφόδρα, κατά την περίοδο της πανδημίας. Η σταθερή θέση των «λιονταριών», επικροτείται και απο μεγάλη μερίδα του κόσμου, βλέποντας την τάση στο διαδίκτυο.

Η τωρινή διοίκηση άλλωστε του Πανσερραϊκού, μένει μακριά απο πολιτικές σκοπιμότητες, έχοντας βιώσει έντονα την αδικία, τόσο της αναδιάρθρωσης έκτρωμα, Βασιλειάδη-ΣΥΡΙΖΑ, όσο και την αναβλητικότητα του κ. Αυγενάκη το περασμένο καλοκαίρι, όπου και εξέφρασε την αντίθεση της για την τελική κατάληξη της υπόθεσης. Πλέον όμως, βλέποντας την τωρινή κυβέρνηση και τον Υφυπουργό να αντιλαμβάνονται, οτι η βιωσιμότητα του Επαγγελματικού ποδοσφαίρου, περνά μέσα απο δυο επαγγελματικές κατηγορίες και όχι τρεις, προσυπογράφουν τις προτάσεις νέου νόμου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με έκπληξη παρακολουθούμε το ΔΣ της Ένωσης Α2 & Β εθνικής, με εξαίρεση τους τρεις εκπροσώπους της Football League, να διαφωνεί ξαφνικά, με την αναδιάρθρωση κατηγοριών του πολύπαθου επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Την στιγμή μάλιστα, που τάχθηκε υπέρ τον Φεβρουάριο, στην δημόσια διαβούλευση του Υφυπουργείου αθλητισμού.

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός, πρωτοστάτησε πέρυσι, στην δημιουργία της αναδιάρθρωσης, εμπεριστατωμένα, με προτάσεις βιωσιμότητας και κριτήρια ενός σύγχρονου μοντέλου λειτουργίας, καταγεγραμμένα όλα απο ειδικούς. Η ομάδας μας, υπερθεμάτισε και δημόσια, σε αυτή την φετινή δύσκολη χρονιά, τονίζοντας οτι είναι μονόδρομος η συγχώνευση Sl2 & Fl.

Χαιρετίζουμε λοιπόν, την πρόταση του Υφυπουργού για αναδιάρθρωση, που περιλαμβάνεται στο επόμενο σχέδιο νόμου και προσυπογραφούμε το νέο πλάνο επανεκκίνησης και ανάπτυξης των επαγγελματικών κατηγοριών, που περιλαμβάνει και πολλές απο τις δικές μας ιδέες για την διαφάνεια και την αξιοπιστία του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αναμένουμε τον επόμενο διάλογο του ΔΣ της Super League 2 με τον κ. Αυγενάκη και είμαστε στο πλευρό όλων των ομάδων της Football League, που αντιδημοκρατικά εκπροσωπούμαστε μειοψηφικά, δια τριών αντιπροσώπων.

Ο Πρόεδρος

Τάσος Καζίας

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr