Ο Πανσερραϊκός ανοίγει δουλειές με το γραφείο του Ραϊόλα! Σκάει νέα μεταγραφή!

Ο Πανσερραϊκός ανοίγει δουλειές με το γραφείο του Ραϊόλα! Σκάει νέα μεταγραφή!

Η ομάδα του Πανσερραϊκού, συνεχίζει να… ανοίγει δουλειές, όπως λέμε στην ποδοσφαιρική αργκό, με όλα τα μεγάλα γραφεία της Ευρώπης. Ήδη οι παίκτες που έχουν έρθει την τελευταία διετία, αλλά και οι συζητήσεις με τα σπουδαία club, που ενδιαφέρονται για τους «κόκκινους» ταλαντούχους παίκτες, μόνο τυχαία δεν είναι και αυτό ενισχύει την φήμη των «λιονταριών» εντός κι εκτός συνόρων, ως ένας σύλλογος που έχει συνέπεια και υγεία.

Η νέα μεταγραφή που σκάει απο ώρα σε ώρα, για τα«λιοντάρια» προέρχεται απο το γραφείο του φημισμένου ατζέντη Μίνο Ραϊόλα, που στέλνει στον Πανσερραϊκό έναν πολλά υποσχόμενο Ιταλό παίκτη, με Μαροκινή καταγωγή, που αγωνίζεται ως εξτρέμ και έχει έφεση στο σκοράρισμα. Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που ο Έντσο Ραϊόλα, ξάδερφος και άμεσος συνεργάτης του Μίνο, θα έρθει στις Σέρρες για τον Πανσερραϊκό, μέσω των επαφών και του ίδιου του προέδρου της ΠΑΕ Τάσου Καζία.

Ο Πανσερραϊκός, χρόνο με τον χρόνο, μπαίνει σε μια αγορά ατζέντηδων υψηλού επιπέδου (θυμίζουμε το γραφείο Ραϊολα εκπροσωπεί τον Eυρωπαίο πρωταθλητή Ντοναρούμα, τον Ιμπραϊμοβιτς, τον Πογκμπά, τον Χάαλαντ και τον Μανωλά μεταξύ άλλων) ενώ και πολλοί άλλοι εκπρόσωποι σημαντικών παικτών μιλούν τόσο με τον Απόστολο Λιβανό τον τεχνικό διευθυντή του Πανσερραϊκού, όσο και με τον Ζεραρ Σαραγόσα που έχει μεγάλο δίκτυο επαφών.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr