Ο Πανσερραϊκός ανακοίνωσε την επιστροφή των Ακαδημιών!

Ο Πανσερραϊκός ανακοίνωσε την επιστροφή των Ακαδημιών!

Είναι επίσημο γεγονός πλέον, αυτό που ψιθυριζόταν στην πόλη απο την περασμένη Τρίτη, οτι οι διοικούντες του Πανσερραϊκού, κατάφεραν να πάρουν πίσω ενα σημαντικό κεφάλαιο της ομάδας, όπως είναι οι ακαδημίες. Το brand του Πανσερραϊκού σε επίπεδο ακαδημιών τα τελευταία χρόνια, δεν άνηκε στον ερασιτέχνη ή στην ΑΕ όταν η ομάδα ηταν επαγγελματική, αλλά σε ιδιώτες. Αυτό το καθεστώς αποτελούσε τροχοπέδη για τον κάθε υποψήφιο επενδυτή, διότι δεν είχε την δυνατότητα εμπορικής και εν μέρη αγωνιστικής αξιοποίησης των ταλέντω, που ήταν θρέμμα των «λιονταριών».

Η αλήθεια για την παρελθούσα κατάσταση είναι κάπου στη μέση. Η ομάδα χωρίς δικές της αθλητικές εγκαταστάσεις, ούτε για την πρώτη ομάδα… και χωρίς τα απαραίτητα έσοδα ενοικίασης προπονητικού κέντρου για τους νεαρούς αθλητές, ήταν λογικό να ψάξει έναν χώρο και ένα λειτουργικό project-management για να μην σβήσει το όνομα του Πανσερραικου στους νέους ποδοσφαιριστές. Επομένως η λύση του Energy Football Club ήταν αναγκαίο κακό.

Αναγκαίο γιατί έπρεπε οι ακαδημίες να συνεχίσουν να λειτουργούν σε καλό επίπεδο, πράγμα που συνέβη. Κακό διότι η διαχείριση -πάσης φύσεως- δεν άνηκε στον Πανσερραϊκό, έστω κι αν υπήρχε η υψηλή εποπτεία και κάποιες ανταποδοτικές ποσοστώσεις.

Η επόμενη μέρα που ξημέρωσε στον Πανσερραϊκό, είναι Δευτέρα και όπως κάθε Δευτέρα σημαίνει η αρχή μιας νέας εβδομάδας, έτσι και στα «λιοντάρια» ξημερώνει μια νεα εποχή γενικότερα στον σύλλογο, που με τη νέα διοίκηση των Κατσαβακη-Καζια, υλοποιεί τους στόχους της. Η επιστροφή των Ακαδημιών ήταν προαπαιτούμενο για την εύρυθμη και σύγχρονη λειτουργιά του Σερραϊκού συλλόγου και η νέα διοίκηση φρόντισε με δικό της κόστος και αλλεπάλληλες διαπραγματεύσεις, όχι μόνο να φέρει το brand του ονόματος των ακαδημιών του Πανσερραϊκού πίσω στον σύλλογο 3 χρόνια νωρίτερα απο την 10ετη συμφωνία που υπήρχε με τους ιδιώτες, αλλα εξασφαλίζει για τις ακαδημίες, το γήπεδο του Πήγασου στον ΟΒΑ και φυσικά όλες τις ανέσεις που χρειάζονται οι νεαροί ποδοσφαιριστές σε επίπεδο προπονητικών εγκαταστάσεων για να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους.

Η σημερινή ανακοίνωση, θεωρούμε οτι πείθει και τους πλέον δύσπιστους για τις προθέσεις και την οικονομική δυνατότητα της νέας διοίκησης, που επιθυμεί στην πράξη και όχι στα λόγια, να δημιουργήσει έναν δυνατό Πανσερραϊκό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ | Ποδοσφαιρικό τμήμα ΜΓΣ Πανσερραϊκός

Οι ακαδημίες του Πανσερραϊκού επέστρεψαν σπίτι τους!  

Οι Νίκος Κατσαβάκης και Τάσος Καζίας, οι διοικούντες, του ποδοσφαιρικού τμήματος ΜΓΣ Πανσερραϊκός, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν, στον πληγωμένο κόσμο της ομάδας μας, την επιστροφή των ακαδημιών σπίτι τους. Ο ένας από τους τρεις βασικούς μας στόχους, κατά την ανάληψη των διοικητικών καθηκόντων μας, πριν από ένα χρόνο, έγινε πράξη. Οι ακαδημίες που έλειψαν για πολλά χρόνια από τα «λιοντάρια», επιστρέφουν επίσημα στην διαχείριση του Πανσερραϊκού μας, δίνοντας όραμα και ποδοσφαιρικό μέλλον σε όλα τα ταλέντα του νομού Σερρών. Παράλληλα, φροντίσαμε, ώστε η επομένη μέρα των ακαδημιών, να βρει στέγη, πλάι στην πρώτη ομάδα, στο Αθλητικό Πάρκο Ομόνοιας, με δικό της γήπεδο και ιδιόκτητες αθλητικές εγκαταστάσεις. Σύντομα ευελπιστούμε, χαιρετίζοντας τη νέα δημοτική αρχή, να κάνουμε πράξη και τον δεύτερο στόχο μας, που είναι η κατασκευή του σύγχρονου προπονητικού κέντρου, που θα ανήκει στον Πανσερραϊκό και όλοι μαζί, να προχωρήσουμε για τον τρίτο στόχο, που είναι η επιστροφή της ομάδας στην Α΄ Εθνική.

 

Με σεβασμό και εκτίμηση,

Νίκος Κατσαβάκης | Πρόεδρος

Τάσος Καζίας | Γενικός διευθυντής

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr