Ο Παναγιώτης Σπανός φορά τα «ερυθρόλευκα» των Ακαδημιών του Πανσερραϊκού!

Ο Παναγιώτης Σπανός φορά τα «ερυθρόλευκα» των Ακαδημιών του Πανσερραϊκού!

Ο Παναγιώτης Σπανός επιστρέφει στον Πανσερραϊκό, όπου έχει κατακτήσει ένα κύπελλο ΕΚΑΣΑΜΑΘ, μετά απο πολλά χρόνια.

Ο έμπειρος προπονητής, που έχει χαράξει τον δικό του δρόμο επιτυχιών στον τομέα των ακαδημιών στο Σερραϊκό μπάσκετ, αναλαμβάνει τον ρόλο του υπεύθυνου, στις ακαδημίες μπάσκετ του Πανσερραϊκού.

Οι «ερυθρόλευκες» ακαδημίες αναβαθμίζονται μετά την ανακοίνωση συμπόρευσης με την ΑΕΣ και τις ακαδημίες της πόλης του ΓΣΣ και της LSA καθώς και με την βοήθεια της περιφέρειας του νομού, απο το Ρούπελ, την Ηράκλεια και την Νιγρίτα. Ο Παναγιώτης Σπανός είναι έμπειρος και στο κοουτσάρισμα και στην διαχείριση των μικρών αθλητών και γονέων.

Καλή επιτυχία απο το SSN στο νέο του πόστο!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το τμήμα καλαθοσφαίρισης του Πανσερραϊκού Μ.Γ.Σ. ανακοινώνει την συμφωνία, με τον Παναγιώτη Σπανό, ο οποίος αναλαμβάνει υπεύθυνος, όλων των τμημάτων υποδομής μπάσκετ του συλλόγου.

Ο καθηγητής φυσικής αγωγής, με μεταπτυχιακό στην προπονητική, Παναγιώτης Σπανός, ντύνεται στα «κόκκινα», με σκοπό η Ακαδημία του Πανσερραϊκού, να πετύχει τον αναπτυξιακό της χαρακτήρα και τα αυριανά ταλέντα της Σερραϊκής καλαθοσφαίρισης να αγαπήσουν το μπάσκετ και τον αθλητισμό.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr