Ο ξεχωριστός παίκτης…Δημητρίου απο την Βασιλεία στον Πανσερραϊκό!

Ο ξεχωριστός παίκτης...Δημητρίου απο την Βασιλεία στον Πανσερραϊκό!

Τα «λιοντάρια» συνεχίζουν την μεταγραφική τους ενίσχυση για την επόμενη σεζόν της SL2, με τις ευλογίες και του Ζεραντ Σαραγόσα, που αναμένεται στην Ελλάδα με την έναρξη της προετοιμασίας, αλλα είναι σε ανοιχτή επικοινωνία με την διοίκηση και τον τεχνικό διευθυντή κ. Λιβανό όλες αυτές τις ημέρες, τσεκάροντας παίκτες.

Η απόκτηση του 21χρονου ταλαντούχου αμυντικού απο την Μεζοκόβεσντ της Ουγγαρίας, αποτελεί μια ξεχωριστή περίπτωση ποδοσφαιριστή, που μπορεί να εξελιχθεί σε μεγάλο εργαλείο για τα «λιοντάρια», τα επόμενα χρόνια και φυσικά σε έναν ακόμα ποδοσφαιριστή με σημαντική μεταπωλητική αξία.

Ο Κωνσταντίνος Δημητρίου έχει παίξει σε όλες τις Εθνικές ομάδες της χώρας μας, πλην της ανδρών (διότι συμμετείχε στην ελπίδων ακόμη), ενώ αποτέλεσε έναν απο τους ποδοσφαιριστές της «χρυσής φουρνιάς» του ΠΑΟΚ που σάρωσε τα πρωταθλήματα υποδομών την τελευταία 5ετια και αγωνίστηκε και στην Ευρώπη με την Κ20. Μάλιστα η περίπτωση του ήταν τόσο ιδιαίτερη, που χωρίς να παίξει σε αγώνα της πρώτης ομάδας, η Βασιλεία εντυπωσιάστηκε απο το ταλέντο του και θέλησε να τον κάνει δικό της αμέσως! Μάλιστα, πλήρωσε ομάδα και παίκτη, ενώ του έκανε 4ετες συμβόλαιο!

Βέβαια δεν ήταν όλα ρόδινα, αφού ο παίκτης ήταν μικρός και είχε υψηλό ανταγωνισμό, χωρίς να του δοθούν τα κατάλληλα εχέγγυα προσαρμογής. Αυτό τον κράτησε πίσω στην εξέλιξη του, αφού οι χρονιές μεταξύ U19 και πάγκου πρώτης ομάδας, του έδωσαν εικόνες απο προκριματικά UEFA Champions League και ομίλους Europa ή ακόμα και τίτλο, αφού κατέκτησε το κύπελλο Ελβετίας, αλλά η ουσιαστική βοήθεια απο του Ελβετούς, που θα τον καθιέρωναν στην κορυφαία ομάδα της χώρας τη τελευταία δεκαετία δεν ήρθε ποτέ! Επίσης κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμών την τρίτη χρονιά τον έφεραν εκτός ομάδας και έτσι δόθηκε στους Ούγγρους, χωρίς παιχνίδια, αφού αγωνιστικά ήταν ανέτοιμος.

Οι πληροφορίες του SSN, αναφέρουν για έναν καλό χαρακτήρα, που έχει διάθεση να παίξει και να συνεχίσει ξανά την ανοδική του πορεία, ενώ ανήκει σε όλες τις hot prospect λίστες των γνωστών agent γραφείων της Ευρώπης. Ο Πανσερραϊκός κινήθηκε μεθοδικά για να τον αποκτήσει ενώ η επιτυχία πιστώνεται στον Απόστολο Λιβανό, που μένει να δικαιωθεί και εντός αγωνιστικού χώρου!

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr