Ο Νίκος Κατσαβάκης δίνει στο “SSN” τα προγνωστικά του για Γ΄ & Δ΄ Όμιλο

Ο Νίκος Κατσαβάκης δίνει στο "SSN" τα προγνωστικά του για Γ΄ & Δ΄ Όμιλο

Το Μουντιάλ κάθε ημέρα που περνάει μπαίνει και πιο έντονα στην ζωή μας και ο παλαίμαχος πλέον διεθνής, με την Εθνική Κύπρου, ποδοσφαιριστής του Πανσερραϊκού και όχι μόνο, αλλά και προπονητής πλέον Νίκος Κατσαβάκης… παίζει μπάλα στο “Serres Sport News-MUNDIAL EDITION”. Θυμάται το πρώτο του μουντιάλ, δίνει τα “θέλω” του και τα φαβορί για την κατάκτηση και αναλύει τον γ΄ και δ΄ όμιλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΣΤΟ “SSN”…

-Ποιο είναι το πρώτο Μουντιάλ που θυμάσαι;

“Το πρώτο Μουντιάλ που θυμάμαι καθαρά και έχω εικόνες ήταν στο Μεξικό το 1986. Tότε που το σήκωσε η Αργεντινή με αρχηγό τον Μαραντόνα”.

Αποτέλεσμα εικόνας για player serressport cafe

Παρακολουθήστε τα ματς του Μουντιάλ στο Player Sport Cafe…

-Παρακολουθείς φανατικά Μουντιάλ;

“Εννοείται και ανελλιπώς και προσπαθώ να μην χάνω και αγώνα! Μιλάμε άλλωστε για την μεγαλύτερη διοργάνωση του κόσμου”.

-Ποια ομάδα θέλεις να το κατακτήσει και ποια προβλέπεις να το κάνει;

“Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να το πάρει η Αργεντινή, καθώς είναι πιθανόν η τελευταία ευκαιρία του Μέσι για να το κάνει και πιστεύω πως το αξίζει κιόλας. Από εκεί και πέρα και η πρόβλεψη δεν πάει πολύ μακριά από αυτό γιατί πιστεύω ότι είτε η Αργεντινή, είτε η Βραζιλία θα μπορέσουν να φτάσουν μέχρι το τέλος της διαδρομής και να κατακτήσουν το τρόπαιο”.

-Σήμερα έχουμε την πρεμιέρα στον γ΄και στον δ΄ όμιλο; Πως τους βλέπεις να εξελίσσονται; Ποιες ομάδες θα περάσουν;


“Αρχικά όσον αφορά τον 4ο όμιλο βλέπω την Γαλλία και το Περού να περνάνε στην επόμενη φάση. Η Γαλλία έχει σίγουρα μεγαλύτερη δυναμική και μπορεί να την ακολουθήσει και η ομάδα από τη Ν.Αμερική σε σύγκριση με την Δανία ή την Αυστραλία. Από την άλλη ειδικά στον 4ο όμιλο από την στιγμή που υπάρχει Αργεντινή και αφού προηγουμένως είπα ότι και θέλω και πιστεύω ότι μπορεί να φτάσει μέχρι το τέλος, θα είναι η σίγουρα η μία ομάδα που θα πω ότι θα τα καταφέρει. Από εκεί και πέρα το φαβορί για να την ακολουθήσει σίγουρα είναι η Κροατία, μια ομάδα από την οποία περιμένουμε πολλά και πιστεύω αυτές οι δύο ομάδες θα βάλουν από κάτω και τη Νιγηρία και την Ισλανδία”.

Αποτέλεσμα εικόνας για player serressport cafe

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr