Ο Ντομινίκ και το βροντερό μήνυμα ανθρωπιάς μια μέρα πριν την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού !

Ο Ντομινίκ και το βροντερό μήνυμα ανθρωπιάς μια μέρα πριν την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού !

Με αφορμή ένα πρόσφατο άρθρο του gazzetta και την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού (2/4) σας παραθέτουμε το conclusion μιας πολύ ωραίας, ξεχωριστής και ανθρώπινης συνέντευξης ενός μεγάλου αθλητή, πρώην NBAer και πρώην παίχτη του Παναθηναϊκού, του Ντομινίκ Ουίλκινς, η οποία δημοσιεύτηκε στο Players Tribune.

Οι τελευταίες του προτάσεις συγκλονίζουν και σε βάζουν για τα καλά στην θέση αυτών των παιδιών, που δυστυχώς βιώνουν τέτοιες καταστάσεις καθημερινά, χωρίς να ευθύνονται για κάτι, όντας ξεχωριστά και αυτό είναι κάτι το σπουδαίο.

“Επομένως αύριο, στην Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού (2/3) ας κάτσουμε μια στιγμή να τα σκεφτούμε όλα αυτά.

Το μπάσκετ θα επιστρέψει. Πιο δυνατό από πριν.

Η αίσθηση της κοινωνικής απομόνωσης και του αποκλεισμού θα εξαφανιστεί επιστρέφοντας στις κοινωνικές μας δραστηριότητες.

Όμως για εκείνους τους συνανθρώπους μας με ειδικές ανάγκες, ο κόσμος θα μείνει ο ίδιος εκτός κι αν κάνουμε κάτι για να το αλλάξουμε, δείχνοντας αποδοχή και κατανόηση”.

Το SSN με αφορμή αυτό, θυμάται τον Ιανουάριο του 2017, όπου όντας βασικός χορηγός επικοινωνίας του ΠΑΝ Μάρκετ (Εργασιακό πρωτάθλημα μπάσκετ Σερρών) συνέδραμε στον τομέα της φιλανθρωπικής αυτής καμπάνιας, με διάφορα challenge έχοντας ως σκοπό να ευαισθητοποιήσει, όσους περισσότερους φορείς γίνεται, υπέρ του συλλόγου ΄΄Ηλιαχτίδα΄΄, που φροντίζει για τα παιδιά με αυτισμό στο νομό Σερρών.

Εδώ το link του συγκεκριμένου άρθρου…

https://www.serressport.gr/%CE%B7%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CF%87%CF%84%CE%B9%CE%B4%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CE%BD-%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%B5%CF%84-ssn-%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%81%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84/

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr