Ο Νίκος Κατσαβάκης μιλά στο ‘SSN’, για τον στόχο της προεδρίας στην ΕΠΣ Σερρών!

Ο Νίκος Κατσαβάκης μιλά στο ‘SSN’, για τον στόχο της προεδρίας στην ΕΠΣ Σερρών!

Ο επιτυχημένος πρώην έφορος του ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανσερραϊκού, ο legend Σερραίος, ποδοσφαιριστής επιπέδου Champions League, ο δικός μας Νίκος Κατσαβάκης, ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα στην αθλητική του πορεία, με σκοπό να γίνει ο νέος πρόεδρος της ΕΠΣΣ, που θα χαράξει τον σύγχρονο δρόμο του Σερραϊκού ποδοσφαίρου.

Η ζωή μου είναι συνυφασμένη με το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό. Δεν μπορώ να φανταστώ ούτε μέρα, τον εαυτό μου, μακριά από το αγαπημένο μου άθλημα, που έγινε και η βασική επαγγελματική μου δραστηριότητα για παραπάνω από δυο δεκαετίες.

Στα γήπεδα από μικρή ηλικία, έχω περάσει από όλα τα τμήματα μιας ομάδας. Από έφηβος αθλητής, επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, έως έφορος στην μεγάλη μου αγάπη τα «λιοντάρια» μας.

Μια εμπειρία μοναδική από την πρώτη στιγμή έωςτην τελευταία, σε όλες αυτές τις ξεχωριστέςδιαδρομές, με πολλές χαρές αλλά και λύπες. Τίποταδεν ήταν εύκολο ειδικά στο Ελληνικό ποδόσφαιροαλλά με πείσμα πιστεύω κατάφερα να μείνω με θετικό πρόσημο στις συνειδήσεις των φιλάθλων είτεως παίκτης, είτε ως παράγοντας τα τελευταίαχρόνια.

Πάμε για άλλα, καλύτερα!

#1 Η νέα προοπτική στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών

Οι τοπικές ενώσεις των ομάδων στην περιφέρειατης χώρας μας, είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση, που σίγουρα δεν κολακεύει το ποδόσφαιρο μας. Όταν μιλάμε για τις ΕΠΣ, συνήθως αναλωνόμαστε στα προβλήματα, την δυσλειτουργία τους και τις αναχρονιστικές ιδέες τους. Αυτό το κατάλαβα πολύ καλά, μέσα από την παραγοντική μου διαδικασία και την αναγκαστική συσχέτιση μου. Διαπίστωσαξεκάθαρα, πως αυτός ο «περίπλοκος»…μηχανισμός, αντί να φέρνει πρόοδο στο τοπικόποδόσφαιρο και να δημιουργεί προϋποθέσεις ανάπτυξης στον μεγάλο φορέα της ΕΠΟ…δυστυχώς καταλήγει, μόνο σε επιβραδύνσεις και μια μόνιμη άρνηση, σε όποιον σκέφτεται την ενασχόληση του σε αυτό το νευραλγικό κατά τα άλλα κομμάτι του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Μαζί με τους συνεργάτες μου ήρθε η ώρα για μια γενναία αλλαγή και ένα ξεκαθάρισμα, που θα μας οδηγήσει όλους μαζί, σε κάθε τμήμα της Σερραϊκής περιφέρειας στη νέα προοπτική της ΕΠΣ Σερρών!

#2 Το κεφάλαιο Πανσερραϊκός

Ο Πανσερραϊκός πάντα θα είναι χαραγμένος μέσα στην καρδιά μου, είτε ως βετεράνος ποδοσφαιριστής, είτε ως προπονητής και παράγοντας, είτε ως ο νέος πρόεδρος της ΕΠΣΣ. Με μια σημαντική ομάδα ανθρώπων, που συνεχίζουν με μεγάλη επιτυχία αυτό που ξεκινήσαμε το καλοκαίρι του 2018, καταφέραμε από το μηδέν να σηκώσουμε την μεγαλύτερη και πιο ιστορική ομάδα του νομού Σερρών. Με αυτή την επιτυχημένη παρακαταθήκη, προχωράμε να διορθώσουμε τις ανορθογραφίες στην τοπική ένωση, θέτοντας επί ίσους όρους, όλα τα σωματεία μας, σε μια νέα και στέρεα βάση. Επιθυμούμε οι μεγάλες ομάδες της Σερραϊκής περιφέρειας να ακολουθήσουν τα χνάρια του Πανσερραϊκού, και να δούμε ξανά επαγγελματικούς συλλόγους και δυνατά σωματεία σε όλες τις εθνικές κατηγορίες.

#3 Δημιουργία σύγχρονης δομής στην ΕΠΣΣ

Μιλώντας με φίλους, παλιούς συμπαίκτες από το εξωτερικό ή Έλληνες που έμειναν πολλά χρόνια έξω, μόνο θλίψη μας δημιουργεί η κακή κατάσταση λειτουργίας του ποδοσφαίρου στην χώρα και ειδικά στην επαρχία. Η ομάδα ανθρώπων που σκεφτόμαστε την αλλαγή και το κάλο, με ουσιαστικό νόημα στο ποδόσφαιρο, επιθυμούμε να δημιουργήσουμε, τη νέα εκσυγχρονισμένη διαδρομή, στην τοπική ένωση! Κρατάμε την εμπειρία ανθρώπων που έχουν προσφέρει και τους δίνουμε νέο νόημα να συνεχίσουν σε αυτό που αγαπούν και έχουν διάθεση να συνεχίσουν να προσφέρουν. Κάνουμε άνοιγμα σε νέα παιδιά, τοπικούς παράγοντες, που έχουν όρεξη να συνεισφέρουν αλλά με αξιολογημένες ικανότητες και συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, ώστε το Σερραϊκό ποδόσφαιρο να ζωντανέψει και πάλι, ώστε να γίνει–γιατί όχι;- πρότυπο για όλες τις ενώσεις της Ελλάδας, με την σύγχρονη λειτουργία του!

#4 Η πονεμένη ιστορία των εγκαταστάσεων

Χωρίς να ιεραρχήσω τις προτεραιότητες της νέας διοίκησης, είμαστε πεπεισμένοι ως άτομα και ως ομάδα, ότι η νέα λειτουργία της ΕΠΣΣ, πρέπει να αναδομήσει από την αρχή, τις αθλητικές ποδοσφαιρικές εγκαταστάσεις κάθε περιοχής της Σερραϊκής περιφέρειας. Ότι έγινε δυστυχώς έγινε… ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε σοβαρά με το ποδόσφαιρο μας και να το στηρίξουμε ώστε να ακολουθήσει τη νέα εποχή. Έχουμε μπει στην δεκαετία του 2020 και παρά τα όσα άσχημα συμβαίνουν με την πανδημία, βλέπουμε ότι η διάθεση για αλλαγές και οι προσπάθειες για εκσυγχρονισμό δεν σταματούν, στον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο. Είμαστε πρόθυμοι να μελετήσουμεμαζί με τους τοπικούς παράγοντες όλα τα γηπεδικάζητήματα και να διορθώσουμε ή να φτιάξουμε μικρά«στολίδια» στο νομό Σερρών, που θα κρατήσουν τα ταλέντα μας στον τόπο μας!

#5 Η ομάδα και τα πρόσωπα που διεκδικούν την προεδρία του 2021

Αυτή την στιγμή, εκφράζουμε την δημόσια πρόθεση μου, να ηγηθώ ενός σχήματος για την προεδρία της ΕΠΣΣ, όποτε γίνουν εκλογές, εντός του 2021. Είναι η ενημέρωση, προς τους Σερραίους φιλάθλους και τα ποδοσφαιρικά σωματεία της περιοχής μας. Λέω επίσημα οτι θα είμαι υποψήφιος πρόεδρος και σύντομα θα ανακοινωθούν και τα υπόλοιπα πρόσωπα του σχήματος. Σημασία έχει να είμαστε υγιείς και να βγούμε από την δίνη της πανδημίας, ώστε να επαναπροσδιορίσουμε σε σωστές βάσεις τη νέα Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr