Ο Μύθου αναλαμβάνει την Ακαδημία των Ικάρων !

Ο Μύθου αναλαμβάνει την Ακαδημία των Ικάρων !

Μετά από καιρό βγήκε είδηση-έκπληξη για την ομάδα των Ικάρων, η οποία έχει πάρα πολλά ανοιχτά μέτωπα. Ο Σερραίος προπονητής, Δημήτρης Μύθου επιστρέφει στην ομάδα του, τους Ικάρους όχι για να αναλάβει την ανδρική ομάδα αλλά για να ηγηθεί της ακαδημίας των “κυανοκίτρινων”.

Ο έμπειρος προπονητής με τελευταία του ομάδα τον Μακεδονικό στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής έρχεται και πάλι στις Σέρρες ως υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση…

Στο τιμόνι της Ακαδημίας ο Δημήτρης Μύθου❗
Η διοίκηση του Α.Ο.Κ. Ίκαροι Σερρών ανακοινώνει με χαρά την έναρξη της συνεργασίας της με τον έμπειρο προπονητή Δημήτρη Μύθου!
Ο Σερραίος coach, ο οποίος αναδείχθηκε ως παίκτης μέσα από την πολύχρονη πορεία του στους Ικάρους (1984-1999) και σημείωσε σπουδαίες διακρίσεις ως προπονητής στο Στρατώνι, τον Ερμή Λαγκαδά και τον Μακεδονικό, επιστρέφει στους «κυανοκίτρινους» αναλαμβάνοντας τη νευραλγική θέση του υπεύθυνου προπονητή όλων των τμημάτων υποδομής της Ακαδημίας!
👉 Άπαντες στην «οικογένεια» των Ικάρων του ευχόμαστε να έχει μια παραγωγική χρονιά με πολλές επιτυχίες!
Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr