Ο Μάνος νέος πρόεδρος στην Καρπερή! Προπονήσεις με Μπρόκο & φιλικό με Ηρακλή

Ο Μάνος νέος πρόεδρος στην Καρπερή! Προπονήσεις με Μπρόκο & φιλικό με Ηρακλή

Τέλος εποχής στον Μέγα Αλέξανδρο Καρπερής για τον πρόεδρο Δημήτρη Ράπτη, που ανήμερα της ονομαστικής του εορτής τάραξε τα νερά, ανακοινώνοντας την αποχώρησή του αμετάκλητα! Η φυγή του αφορά γενικότερα τη διοίκηση, χωρίς να επεκταθεί περαιτέρω, ενώ οι άμεσες ζυμώσεις για τη διαδοχή του φέρνουν στην προεδρία τον μέχρι πρότινος αντιπρόεδρο, Βαγγέλη Μάνο(αριστερά), παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και πλέον επιχειρηματία στην Ηράκλεια.

Ο νέος πρόεδρος είχε ενεργό ρόλο, μαζί με το νυν παίκτη του Ηρακλή, Παντελή Κρυστάλλη, που ήταν τεχνικός διευθυντής, στο «χτίσιμο» της ομάδας το καλοκαίρι και είναι αυτός που αναλαμβάνει πλέον τα ηνία των νεοφώτιστων στην Γ΄ Εθνική.

Παράλληλα, με την ομάδα του Μίλτου Δουλγέρη γυμνάζεται και ίσως αποκτηθεί άμεσα ο Κρητικός γκολκίπερ, Σταύρος Μπρόκος, του Απόλλωνα Παραλιμνίου, με θητεία παλιότερα σε Πανσερραϊκό, Άγιο Νικόλαο και Οδυσσέα Αναγέννησης, αφού στον «άσο» υπάρχουν μόνο οι Χατζηδάκης και Κασίμης.

Εν τω μεταξύ την Κυριακή επωφελούμενος του ρεπό στον 1ο όμιλο, ο Μέγας θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι τον Ηρακλή που με την σειρά του έχει ρεπό στον 1ο όμιλο και έτσι γνώριμα πρόσωπα θα βρεθούν στην Ηράκλεια για το ματς.

 

πηγή:pamebala.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr