Ο Λεύκιππος Ξάνθης στην Γ΄ Εθνική, επιβεβαιώνοντας τις προβλέψεις

Ο Λεύκιππος Ξάνθης στην Γ΄ Εθνική, επιβεβαιώνοντας τις προβλέψεις

Έπειτα από έναν μαραθώνιο, που ολοκληρώθηκε την Κυριακή (27/05), ο Λεύκιππος πανηγύρισε μετά το κύπελλο της ΕΚΑΣΑΜΑΘ και το πρωτάθλημα κατακτώντας παράλληλα την άνοδο του στην Γ’Εθνική. Η νεοσύστατη ομάδα της Ξάνθης κατάφερε κάτι αξιοσημείωτο, καθώς στον 2ο μόλις χρόνο μετά την ίδρυση της ανέβηκε στις Εθνικές κατηγορίες. Για να συμβεί αυτό απέκλεισε δύσκολα στον ημιτελικό το Δημοκρίτειο με 72-69 και έκανε πάρτι στον τελικό κερδίζοντας εύκολα τον Αστέρα Καβάλας με 82-56.

 

Όσον αφορά τις δικές μας ομάδες καμία δεν μπόρεσε να προκριθεί στο Final 4, κάτι το οποίο αποτελεί αποτυχία ειδικότερα αν αναλογιστεί κανείς πως ο Πανσερραϊκός αποκλείστηκε με πλεονέκτημα έδρας και ο Α.Ο.Σ πάλεψε, αλλά ηττήθηκε στο τρίτο παιχνίδι. Ας ελπίσουμε του χρόνου η άνοδος να αποτελέσει Σερραϊκή υπόθεση και να ανέβει μετά από αρκετό χρονικό διάστημα κάποια ομάδα (Πανσερραϊκός,Α.Ο.Σ,Ορφέας Ν.Σκοπού,Ρούπελ,Ηράκλεια) στην Γ’Εθνική.

Η ομάδα της Ξάνθης έδειξε πως παρότι δεν ανέβηκε στον πρώτο χρόνο αν και έφτασε μέχρι τον τελικό, μάζεψε τα κομμάτια της και με τους κατάλληλους ανθρώπους βρήκε τον τρόπο να πετύχει αυτό που ήθελε.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr