Ο κόσμος στηρίζει… η διοίκηση ανταποκρίνεται! Νέες μειωμένες τιμές στα διαρκείας Β΄ γύρου!

Ο κόσμος στηρίζει... η διοίκηση ανταποκρίνεται! Νέες μειωμένες τιμές στα διαρκείας Β΄ γύρου!

Το τμήμα μάρκετινγκ του Πανσερραϊκού, ανακοίνωσε ότι ξεκινά από σήμερα η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας Β’ γύρου, με μειωμένες τιμές. Οι κάρτες διαρκείας θα έχουν ισχύ για τους εναπομείναντες εντός έδρας αγώνες του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019. Τα μέλη της διοίκησης αποφάσισαν να κινηθούν με γνώμονα την αγάπη και την στήριξη του κόσμου, όπου μέσα στις γιορτές, οι φίλαθλοι εκδήλωσαν ενδιαφέρον, για την φετινή προσπάθεια.

Το σύνθημα της σχετικής αφίσας στα social media των «λιονταριών» είναι: «Στήριζω με πάθος την ομάδα μου, παίρνω θέση στην κόκκινη κερκίδα!»

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος ΜΓΣ Πανσερραϊκός, ανακοινώνει την διάθεση εισιτήριων διαρκείας Β΄ γύρου, με νέες μειωμένες τιμές, κατά 50%. Οι κάρτες διαρκείας θα έχουν ισχύ για τους εναπομείναντες εντός έδρας αγώνες του 1ου ομίλου, της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Οι τιμές των νέων μειωμένων εισιτήριων διάρκειας διαμορφώνονται στα 30€, 40€, 60€ και τα 75€ ανάλογα με την θύρα επιλογής και η διάθεσή τους θα γίνεται από τα εξής σημεία:
1. Γραφεία Ποδοσφαιρικού τμήματος, Δημοτικό γήπεδο, ώρες λειτουργίας Δευτέρα – Παρασκευή 9.30 – 14.30
2. Τις ημέρες των αγώνων στο Δημοτικό γήπεδο, και σε επιλεγμένα σημεία στην πόλη των Σερρών.

Τμήμα Μάρκετινγκ και
Εμπορικής Ανάπτυξης

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr