Ο Κορονοϊός έβαλε τέλος στα συμβόλαια παιχτών και προπονητών στον Πανσερραϊκό του μπάσκετ!

Ο Κορονοϊός έβαλε τέλος στα συμβόλαια παιχτών και προπονητών στον Πανσερραϊκό του μπάσκετ!

Με SMS έμαθαν τα νέα της διοίκησης, προπονητές και παίχτες του Πανσερραϊκού σήμερα το απόγευμα. Την είδηση έκανε γνωστή πριν από λίγο το έγκυρο basketblog.gr και αφού το SSN έψαξε το θέμα, διασταύρωσε τις πληροφορίες, έρχεται να επιβεβαιώσει την παραπάνω είδηση.

Οι παράγοντες των “λιονταριών” λόγω της έλλειψης αγωνιστικής δράσης, που έχει δημιουργηθεί λόγω της γενικότερης πανδημίας του κορονοϊού, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αναστολή όλων των συμφωνηθέντων με προπονητές και παίχτες και κάπως έτσι σε περίπτωση επανέναρξης του πρωταθλήματος, τότε οι “κόκκινοι” θα κατέβουν με εφήβους αθλητές. Το ενδεχόμενο να ξεκινήσει βέβαια ξανά το πρωτάθλημα δεν συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες προς το παρόν.

 Αναλυτικά…

«Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας του εφορου της αντρικής ομάδας κ. Στ.Μπεντουλη με τον αρχηγό αυτής κ. Π.Γεωργιανο και τον προπονητή κ. Ρ. Θεοδωρίδη, αλλά και του εφορου της ακαδημίας κ. Α. Σταυροπουλου με το προπονητικό επιτελείο, σας ανακοινώνονται τα ακόλουθα: Στο πλαίσιο λήψης κατεπειγόντων μετρων αντιμετώπισης της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του COVID-19 και ειδικότερα δυνάμει της ΚΥΑ 12998/232/2020, αναστέλλονται η λειτουργία και όλες οι αθλητικές δραστηριότητες του ΜΓΣ Πανσερραικου. Προς συμμόρφωση του σωματείου με το άρθρο 1 της προαναφερθείσας ΚΥΑ από την δημοσίευση αυτης (18/3/2020) όλες οι συμβάσεις εξαρτημένης εργασίας με συμβαλλόμενους το σωματείο και τους προπονητές αναστέλλονται, με συνέπεια την απαλλαγή εκατερωθεν των υποχρεώσεων και δικαιωμάτων των συμβαλλομένων μερών, ήτοι την παροχή υπηρεσιών των προπονητών και την υποχρέωση καταβολής μισθού από πλευράς σωματείου. Επιπλέον, αναστέλλονται οι ιδιόμορφες συμβάσεις μεταξύ του σωματείου και των αθλητών, οι οποίοι απαλλάσσονται από την παροχή αθλητικών υπηρεσιών προς το σωματείο και αυτό από την καταβολή των αντίστοιχων οικονομικών ανταλλαγμάτων.
Θα καταβληθούν τόσο στους προπονητές όσο και στους αθλητές τα δεδουλευμενα οφειλόμενα χρηματικά ποσά, με την επιφύλαξη τυχόν συμψηφισμού που θα χωρέσει στην περίπτωση ύπαρξης ανταπαιτήσεων του σωματείου προερχόμενων από πειθαρχικές ποινές. Η διοίκηση του Τμήματος Καλαθοσφαίρισης Αντρων ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΥ.»

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr