Ο Καράγκουτης υπεύθυνος στις ακαδημίες μπάσκετ του Πανσερραϊκού!

Ο Καράγκουτης υπεύθυνος στις ακαδημίες μπάσκετ του Πανσερραϊκού!

Την ανάληψη της θέσης του υπευθύνου των ακαδημιών του από τον Γιώργο Καράγκουτη ανακοίνωσε ο μπασκετικός Πανσερραϊκός, με τον παλαίμαχο άσσο που τα τελευταία χρόνια είχε αναλάβει αυτόν τον ρόλο στον Ορφέα Ν.Σκοπού να αναλαμβάνει ένα νέο ρόλο. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η διοίκηση του Τμήματος Μπάσκετ Πανσερραϊκού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με έναν άνθρωπο που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, γιατί το όνομά του είναι συνδεδεμένο με μεγάλες επιτυχίες της Ελληνικής Καλαθοσφαίρισης, τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο. Εμπιστευόμαστε τη νευραλγική θέση του Υπεύθυνου Ακαδημιών στον Γιώργο Καράγκουτη, έναν σπουδαίο καλαθοσφαιριστή, ο οποίος στην πολύχρονη καριέρα του ξεχώρισε για την ηθική του, αλλά και το χαμηλό προφίλ που τον χαρακτηρίζει.

Η επιτυχημένη διαδρομή του κ. Καράγκουτη στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης σηματοδοτήθηκε από πολλές διακρίσεις: Παγκόσμιος και πανευρωπαϊκός πρωταθλητής με τις Εθνικές ομάδες, κάτοχος του τροπαίου της Euroleague με τον Παναθηναϊκό, πανελληνιονίκης με τον Παναθηναϊκό και τον Πανιώνιο.

Οι κοινές αντιλήψεις για το μπάσκετ, η μεθοδικότητα και η όρεξη για δουλειά, ενώνουν από σήμερα με απόλυτη εμπιστοσύνη τους δρόμους της ιστορικότερης ομάδας της πόλης μας και του πρώην διεθνή καλαθοσφαιριστή. Στόχος του Γ. Καράγκουτη είναι η άρτια οργάνωση όλων των τμημάτων του Πανσερραϊκού με μακροχρόνιο ορίζοντα και με γνώμονα τη λειτουργία τους σε επαγγελματικά επίπεδα, ώστε να αναδειχτούν τα νέα ταλέντα του Σερραϊκού μπάσκετ, παράλληλα με εξωγηπεδικές δράσεις που μόνο όφελος και σωστές βάσεις θα προσφέρουν στους Σερραίους νεαρούς καλαθοσφαιριστές!

Στην προσπάθεια του αυτή, συμπαραστάτες και συνεργάτες του θα είναι οι κ.κ. Γκαβανόζης Χρήστος και Ανέστης Σταυρόπουλος”.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr