Ο Θανάσης Τριανταφύλλου έκανε ντεμπούτο…πήγε σχολείο και περιμένει τον Πανδραμαϊκό!

Ο Θανάσης Τριανταφύλλου έκανε ντεμπούτο...πήγε σχολείο και περιμένει τον Πανδραμαϊκό!

Ο Πανσερραϊκός υποστηρίζει εμπράκτως τους νεαρούς αθλητές, της Σερραϊκής γης και δίνει ελπίδα, σε όσα παιδιά στελεχώνουν το δύσκολο αλλά ευεργετικό -για τα ταλέντα του νομού- project των «κόκκινων» Ακαδημιών.  Ο Θανάσης Τριανταφύλλου, είναι μια τέτοια περίπτωση Σερραίου αθλητή, που προέρχεται μεν απο το τοπικό πρωτάθλημα αλλα ο στόχος είναι παίκτες σαν τον μέσο των «λιονταριών», να προκύπτουν πλέον απο τις ακαδημίες του Πανσερραϊκού. Στο πρόσφατο παρελθόν οι υπόλοιπες ποδοσφαιρικές ακαδημίες της πόλης, επιτελούσαν κατά κάποιο τρόπο αυτή την ιδέα και μάλιστα με επιτυχία αλλα σίγουρα ο Πανσερραϊκός δεν είχε τα οφελη του τώρα, σε αντίθεση με άλλες ομάδες που έπαιρναν τους παίκτες!

Στο δια ταύτα, ο «μικρός», που πάει ακόμα σχολείο, απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του προπονητή του και επιθυμεί τίτλους με την αγαπημένη του ομάδα!

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr